Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1 havi kondi bérlet + 1 alkalmas személyi edzés a Livingroom Fitnessben

Egy remek konditerem, aminek nem csupán neve utal a családias hangulatra és környezetre. Céljuk egy olyan hely megteremtése, ahol az edzés nem csupán izzasztó, fárasztó és egyhangú, hanem örömteli pillanatokkal színezi be minden edzeni vágyó napjait, így az esetleges izomláztól függetlenül is alig várják az újabb lehetőséget, amikor testüket megdolgoztathatják.

  

[6]

Leírás

1 HAVI KONDI BÉRLET  + 1 ALKALMAS SZEMÉLYI EDZÉS - 1 fő részére

Techno Gym gépeiket tégla, narancs, illetve hófehér falak között, funkcióik szerint rendszerezték így a kemény munkával elért izmok változását különböző környezetben követhetik figyelemmel, miként kerülnek közelebb a kitűzött cél eléréséhez a mozogni vágyók. Megközelítése remek, hiszen a fél szuterén terem a felújított Erkel Színház közelében, pontosan a nem is oly régen átadott 4-es metró kijáratánál található.

     

Bérletünk segítségével szeretnénk lehetőséget kínálni számodra arra, hogy kipróbáld szolgáltatásainkat, Havi bérletünkkel  kezd el a formába hozásod, építsd be a mozgást a napi ritmusodba nálunk Szakképzett személyi edzőink segítségével bárki elérheti az általa kitűzött célt - legyen szó fogyásról, izomtömeg növelésről, vagy akár egészségmegőrzésről.  A havi bérlet a kiállítástól számított 1 hónapig használható fel és napi egyszeri belépésre jogosít.

     

Plusz 1alkalmas  személyi edzéssel  támogatunk meg.

A személyi edzés célja a minőségi alakformálás, az izomtónus és az erőnlét javítása, a magas hatásfok és az eredményes fejlődés biztosítása. Az életkori sajátosságoknak és az egyéni adottságoknak megfelelő edzések megtartása, beleértve a módszert és a gyakorlatok helyes kivitelezésének bemutatását és betanítását.

Foglalási feltételek

Livingroom Fitness

1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 6

Weboldal link:  www.livingfitness.hu/

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:

Telefonszám: +36 1 293 1847   
E-mail cím: info@livingfitness.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére