Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10 perces siklóernyős tandem repülés

Klubunk Mary Poppins Club néven 2000 őszén alakult, majd 2003-ban megalapítottuk az MPC Sportegyesületet.

     

[4]

Leírás

10 perces siklóernyős tandem repülés 1 fő részére

Az MPC Sportegyesület jóvoltából 10 percnyi szárnyalás lehet a Tied 300-400 méteres magasságig. Ha tiszta időt fogtok ki, két nagy tavunkat, a Velencei-tavat és a Balatont is látni fogjátok. A pilóták tapasztalt siklóernyős műrepülők, így kérésre egy-két trükköt is be tudnak mutatni Neked, persze, ha van elég merszed hozzá. A vontatókötelet leoldva hosszú perceken keresztül szabadon vitorláztok, gyönyörködtök a kilátásban, érezheted az illatokat és ahogy arcodat simogatja a szél. Hidd el, nem mindennapi érzés, élmény!

Választható helyszínek:
- Székesfehérvár környéki starthelyek, csörlőpályák
- Dunántúl és Közép-Magyarország csörlős starthelyei

A repülhető napokat az előrejelzések bizonytalansága miatt maximum 3-4 nappal előre lehet kijelölni.

   

Siklóernyőzés. Sokan még ma is az ejtőernyőzéssel keverik, a nagy hátizsákot látván sokszor kérdezik a szomszédok mosolyogva: "Mész ugrani?". Csak ritkán bonyolódok bele, hogy ez tulajdonképpen nem ugrás, maga a felszállásunk sem, az adrenalin pedig számunkra abban rejlik, hogy motor nélküli siklással felfele próbálunk menni. Kihasználva lejtőszelet, termiket, akkor érezzük magunkat a legjobban, ha felhőközelbe kerülve kinyílik a táj alattunk.

   

Az élmenyrepülésünket lehetőség van extra, 360 fokos - panorámanézetű videókamerával is rögzíteni, így ha nem sikerült minden irányt megnéznetek utólag a vagány körbeforgatható videó és szuper egyedi látószögű képek jól visszaadják a látványt. Extra 360°os videó helyszínen +6.000 Ft-ért kérhető.

Foglalási feltételek

MPC Sportegyesület

8000 Székesfehérvár Gyümölcs u. 20

Weboldal link: https://mpc.hu/

Előzetes bejelentkezés szükséges, mert így kerülsz fel az alkalmak közzétételéhez használt információs csatornákra. Berkei Szilárd: +36 30 504 01 26, +36 30 730 66 30, mpctandem@gmail.com

Kivétel a beválthatóság időszakában: november-április   

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosítás végett!

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére