Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2 alkalmas INFRATRAINER EDZÉS - Laser & Shape InfraTrainer Studio, 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56.

Budapest egyik legexkluzívabb InfraTrainer szalonjában, a város központi részén a Bajcsy-Zsilinsziky úton várjuk új vendégeinket, illetve mindazokat, akik elkötelezett rajongói az InfraTrainernek! Ha már ismered azért, ha még nem próbáltad, akkor azért gyere el hozzánk! Kellemes és igényes környezetben, barátságos hangulatban várunk Téged.

     

[6]

Leírás

2 alkalom 50 PERCES INFRATRAINER EDZÉS  - 1 fő részére

Az Infratrainer a 21. század egyik legmodernebb és leghatékonyabb alakformáló welness készüléke. Az InfraTrainer egy olyan korszerű fekvőkerékpár, mely a PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Így edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat.

   

Az INFRATRAINER nagy előnye, hogy a vele végzett edzés abszolut személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 15–17 km-es futótréningnek felel meg. Éppen ezért az InfraTrainer valóban az egyik leghatékonyabb alakformáló és egészségmegőrző készülék jelenleg a piacon.

       

Az Infratrainer pozítiv hatásai: Hatékonyan járul hozzá a testsúly csökkentéséhez. Elősegíti a zsírégetést. Hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez. Kezeli a cellulit problémákat. Javítja a vérkeringést. Bőrfiatalító hatása révén a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz. Immunerősítő. Fokozza a vitalitást. Csökkenti a zsírsejteket.

       

Szeretettel várunk minden szépülni vágyó hölgyet és urat 5. kerületi szalonunkban! Látogass el hozzánk, hogy megvalósíthasd álmaid alakját. Csúcstechnológiás gépeink segítségével és profi szakképzett munkatársainkkal a fogyás folyamatát kényelmesebbé tesszük és felgyorsítjuk. Rövid időn belül látványos lesz rajtad a változás, ami nem csupán saját magadnak fog feltűnni, de a barátaid, kollégáid, ismerőseid is szóvá fogják tenni a pozitív átalakulást.

Foglalási feltételek

Laser & Shape InfraTrainer Studio

1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56. 2. emelet 4 (20-as kapucsengő)

Weboldal link: https://www.laserandshape.hu/

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: 20 510-2552
E-mail cím: adriennhajnal8@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett. 

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére