Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

20 alkalmas Flabélos tréning - Re-Form Mozgásstúdió, Budapesten és Budaörsön

Segítünk, hogy újra formába lendülj! Szeretnéd újra hordani kinőtt ruháidat? Szeretnél aktívabban és egészségesebben élni? Látogass el mozgásstúdiónk valamelyikébe és próbáld ki alakformálás szolgáltatásainkat.

     

[6]

Leírás

20 alkalmas Flabélos vibrációs tréning a jó közérzetért! - 1 fő részére

Kardio-edzés vibrációs padon. A speciális vibrációs készülékkel látványos eredményeket lehet elérni. Jobb lesz a közérzet, könnyebben veszi a fizikai akadályokat, feszesebbé válik a test, vékonyodik a derék, beindul a fogyás. A Flabélos által a testre gyakorolt “rezgés” a szervezetet nem terheli meg, kíméli az ízületeket és a szívet is. A Flabélos alakformáló gép padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, amely beindítja a központi idegrendszert, az agy utasítást ad az egyensúly fenntartására az abban részt vevő összes izomnak, vagyis a test automatikusan ellen-mozog. A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, ami jelentős izommunkát eredményez, ugyanakkor nem terheli meg az ízületeinket és a szívet. Mindez olyan gyorsan történik, hogy másodpercenként akár 10-60 izomösszehúzódás is lehetséges. Ezt akaratlagosan lehetetlen volna megvalósítani.

   

 A 10 perces edzés egy 45 perces edzőtermi mozgásnak felel meg. Naponta maximum 20 perc ajánlott.

Flabélos ellenjavallatok:– daganatos megbetegedés esetén,– heveny sérülés esetén,– heveny trombózis esetén,– friss törés után,– heveny gyulladás, fertőzés esetén– közvetlenül a műtéteket követően,– vesekő, epekő, hólyagkő esetén,– fém implantátumok, protézisek esetén,– terhesség alatt.

Foglalási feltételek

Re-Form Mozgásstúdió

1. cím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 29.
2. cím: 2040 Budaörs, Budapesti út 123.

Weboldal link: https://reformstudio.hu 

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen:  06 20 282 3134 (Budapest 13.ker.) és 06 30 577 6756 (Budaörs) vagy a hello@reformstudio.hu e-mail címen

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!


 

Az oldal tetejére