Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 alkalmas személyi darts edzés

A darts a világ talán egyik legismertebb játéka, a kerek tábla ott lóg a klubtermek, kocsmák sőt sokszor a gyerekszobák falán is. Azt már kevesebben tudják, hogy ezt a játékot lehet tényleg komolyan űzni is, és minél jobban elmélyülsz a tudományában, annál inkább megtalálod benne a kihívásokat és a szépséget.

     

[4]

Leírás

Ajánlatunkkal a hazai dartsszövetség egyik legnépesebb klubjába nyerhetsz betekintést, kipróbálhatod ezt a különleges sportot, vagy tovább fejlesztheted a már meglévő tudásodat.

3 alkalmas személyre szabott edzések és személyes edzésterv kialakítása

Mivel foglalkoztok majd az edzések során?

Fizikai edzés,ami az állóképességet, a dart célzáshoz történő megtartását, dobását segítő speciális gyakorlatokból áll.

Technikai elemek,- beállás, fogás, célzás, dobás gyakorlása. A helyes taktika, stratégia kialakítása.

A könnyed hangulat ne tévesszen meg: a darts edzések komoly fizikai edzések, természetesen speciális, a sporthoz passzoló gyakorlatokkal és mentális felkészítéssel kiegészítve. Mert a darts során talán semmi sem olyan fontos, mint hogy egy versenyhelyzetben is nyugodt tudj maradni. Ez a tapasztalat pedig az élet számos területén jól jöhet majd.

   

A DARTS növeli a koncentrációs és fizikai állóképességedet, a biztos siker önbizalomnövelő hatású. Egy sport, amelynél a legkevésbé számítanak a külső adottságok!

A DARTS kortalan sport, melyet bárki, bármikor elkezdhet. Az esélyek hasonlóak: fiatalok és idősek, hölgyek és urak egyformán jó játékos, versenyzővé válhatnak.

"A Smile Darts Club 2011-ben alakult és csatlakozott a MDSz-et alkotó egyesületek sorába. Az elmúlt pár év alatt a klubunkban végzett sikeres munkának és a baráti, családias légkörnek köszönhetően ma már az egyik legnagyobb létszámú klub a miénk. Játékosaink mind egyéniben és csapatban is egyre több kiemelkedő eredményt érnek el. Az utánpótlás korú játékosaink 2012-óta meghatározó szerepet töltenek be a fiatalok bajnokságaiban. Az ifjúsági csapatbajnokságokban már ezalatt a rövid idő alatt is három bajnoki címet elnyertek. Zuglói termünkben 16 kivilágított táblával várunk, így mindig tudunk neked pályát biztosítani. A hagyományos versenytábláinkon kívül számos speciális táblára is dobálhatsz, amelyekkel fejlesztheted a játékod elemeit, és elkerülheted, hogy monotonná váljon a gyakorlás."

Foglalási feltételek

Smile Darts Center

1158 Budapest, Hűtő utca 1.

Weboldal link: https://smiledc.hu/

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon Tar Béla edzővel: +36 70-511-5415

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Az oldal tetejére