Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 az 1-ben ajándék kozmetikai csomag - RelaxSpa - 1023 Budapest, Fazekas utca 22.

Sok szeretettel várok minden szépülni, megújulni vágyó vendéget!

     

[6]

Leírás

3 az 1-ben  ajándék kozmetikai csomag: Mikrodermabráziós arckezelés + szemkörnyék ápolás vagy toka feszesítés + szemöldök szedés-festéssel

Puhább és feszesebb bőrre vágysz? A mikrodermabráziós kezeléssel ezt el tudjuk érni. A mikrodermabrázió egy olyan bőrmegújító kezelés, mely során a legfelső hámréteget tulajdonképpen lecsiszoljuk a bőröd felületéről. Ez azért szükséges, mert ezek miatt a kis ottmaradt elhalt hámsejtek miatt, a bőröd nem tud lélegezni. Mi ezeket a hámsejteket tüntetjük el, hogy bőröd megkapja a megfelelő tápanyagot, azt amire mindig is szüksége volt.

   
A szemkörnyék kényes terület, egyike azoknak a területeknek, amiken az idő múlása elsőként nyomot hagy (Hello, szarkalábak!). Ez ellen pedig nem könnyű tenni .Ha nem is leszel újra 20 éves, sokat tehetsz azért, hogy a tekinteted üdébb, feszesebb és fiatalosabb legyen.
A szemöldök festés során a hajszínnek megfelelően világos-sötét barna, vörös, gesztenye barna és fekete színt tudok varázsolni.

   

Foglalási feltételek

RelaxSpa

1023 Budapest, Fazekas utca 22.

Weboldal link: https://www.relaxspa.hu/kiraly-szilvi.html

 

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 20 521-6421

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére