Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 tételes Bodrog borkóstoló édes tokaji borutazással és hidegtállal

Gyertek Bodrogkisfaludra és szeressetek bele ti is az édes tokaji borokba! Vidd haza a kedvenc borodat, az édes borkóstoló után vásárolhatsz is pár palack tokajit.

     

[9]

Leírás

Bodrog borkóstoló édes tokaji borutazással - 3 tételes borkóstoló 2 fő részére + 2 hidegtál

Kóstoljatok meg 3 tokaji édes bort, amelyek megmutatják nektek a tokaji borvidék csodáját. A borászok célja ezzel is az volt, hogy remek tokaji boraikon keresztül még inkább meg tudják mutatni a borszerető közönségnek, hogy mire képes a terroir. A 3 tételes, körülbelül kb 60 perces édes tokaji borkóstolóra is a Bodrog Borműhely Vendégházában kialakított kóstolóteremben fog sor kerülni. Jó idő esetén a teraszt is választhatjátok, a friss levegőn talán még jobban esik 1-1 pohár tokaji bor. A pincészet 3 boros kóstolóján természetes édes tokaji borokat fogtok kóstolni, hidegtálat is rendelhettek a borok mellé. Valamennyi bor késői szüretből származik.

   

A Bodrog Borműhelyt Hajdú János és Farkas Krisztián alapította 2007-ben, 1 hektár szőlővel, egy kis fakosaras préssel, néhány hordóval és annál nagyobb lelkesedéssel. Organikusan fejlődés mellett és több, mint 10 év munka és fejlődés után, mára 7 hektár saját szőlő területen gazdálkodnak és évi 10-20.000 palack prémium bort palackoznak. 2020-ban egy teljes birtok központ, - borászat és vendégház - is kialakításra került. 2016-tól folyamatosan átállt a birtok organikusan művelésre, hogy még kifejezőbb borok születhessenek. A környék kiváló dűlőiben találhatók a szőlő területeik: Lapis, Halas, Vár-hegy, Nagyka. 2021-ben elindították a hivatalos organikus minősítés megszerzését is, jelenleg átallás alatti státuszban van a birtok. 2021 nyarán a vendégházuk is megnyitotta ajtajait az idelátogató vendégek előtt. Boraikat a hazai csúcsgasztronómia mellett, több külföldi kereskedőn (USA, Dél-Korea, Norvégia, Lengyelország) keresztül értékesítik.

   

   

Foglalási feltételek

Bodrog Borműhely Borászat

3917 Bodrogkisfalud, Petőfi út 7.

Weboldal link: https://www.facebook.com/BodrogBormuhely/?locale=hu_HU

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 (70) 369 6060
E-mail cím: farkas.krisztian@bodrogbormuhely.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére