Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 tételes Borkóstoló a Lajver Borbirtokon

A festői Lajvér patak völgyének domboldalába simuló pincészet modern vonalai egy fantasztikus, vadonatúj technológiájú és szemléltető borászatot rejtenek.

     

[9]

Leírás

5 tételes borkóstoló 2 fő részére a Lajver Borbirtok exkluzív panorámás kóstoló termében

Az 5-tételes borkóstoló exkluzív panorámás kóstoló termünkben kerül megszervezésre és tartalmazza még az alábbiakat is: ásványvíz, pogácsa, üzemlátogatás, pincebemutatás.

   

A négy táblán kialakított harminc teraszos ültetvény tökéletesen idomul a Lajvér patak medréhez, ami különleges és természetes mikroklímát biztosít a birtoknak. Tizenkét szőlőfajtát telepítettünk, mégsem készítünk mindegyikből önálló tételt. Gyakran szokatlan, újszerű házasításokkal tudjuk a legjobban kifejezni azt, amit a szőlőtermesztésről és borkészítésről gondolunk.

A harminc méter mélyen a földbe süllyesztett feldolgozó és pince hasznosítja a Föld gravitációs energiáját és természetes hőtároló képességét, így biztosítva a lehető legkíméletesebb feldolgozást.

   

   

Foglalási feltételek

Juhász Testvérek Pincészete

Juhász Testvérek Pincészet Winebar & Shop - 3300 Eger Szépasszonyvölgy 38. pince

Weboldal link: https://www.juhaszvin.hu/hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges: borbar@juhaszvin.hu, +36304938415

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére