Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Vác

60 perces olajos thai masszázs 1 főre + virágzó tea - Saeng Tian Thai Masszázs - 2600 Vác, Csányi László krt. 24.

Autentikus, ázsiai hangulatot idéző exkluzív masszázs szalonjaink dekorációjának célja, hogy már a belépés pillanatában könnyedén át tudj szellemülni, hogy utána a masszázs során méltó módon megpihenjen tested és lelked egyaránt! 

     

[6]

Leírás

1 órás olajos Thai masszázs speciális thai hűsítőkrémmel + virágzó tea – 1 főre
Fedezd fel az olajos thai masszázs varázsát, amely a nyugati masszázstechnikák legjobbjait ötvözi a teljes relaxáció és felfrissülés érdekében. Ez a gyengéd, simogató masszázs mélyen ellazít, serkenti a vér- és nyirokkeringést, javítja a szövetek anyagcseréjét és oxigénellátását, tökéletes választás mindenkinek, aki egy kis kényeztetésre vágyik és szeretné oldani testének feszültségeit. Az élmény tovább fokozódik a masszázs során használt speciális thaiföldi krémmel, amely a melegben hűsítő felfrissülést nyújt. Ajándékként egy különleges teavirágot kapsz, amely forró víz hatására virágot bont, ízével és látványával tökéletessé téve a pihenés és felüdülés élményét. A tea a helyszínen nem fogyasztható.

   

    

Foglalási feltételek

Saeng Tian Thai Masszázs
2600 Vác, Csányi László krt. 24.
Weboldal link: https://thaimasszazscentrum.hu

Foglalás és bejelentkezés szükséges min. 72 órával a felhasználás előtt a következő elérhetőségen: telefonon: +36 70 433 7982, emailen: info@thaimasszazscentrum.hu vagy online https://foglalas.thaimasszazscentrum.hu/foglalas

Nyitvatartás: Minden nap 08-21

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére