Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

6 TÉTELES BORKÓSTOLÓ A TÁNCZOS PINCÉBEN

Lelkes családi pincészetként filozófiánk, hogy nincs jobb a valódinál, nincs szebb a természetesnél. Ennek megfelelően legfontosabb feladatunknak a kiváló minőségű, vegyszermentes szőlő termelését tartjuk és a szőlő saját élesztőivel dolgozunk.

     

[9]

Leírás

Tánczos Pince élmény, vezetett 6 tételes borkóstoló 2 főre

Családi pincészetként borainkra olyan alkotásként tekintünk, melyek a szüret pillanatában már elhatározott, de még kialakulatlan művek, amiknek legszebb arcát feladatunk megmutatni. Ebben a munkánkban szeretnénk évről évre fejlődni, tovább tanulni, a filozófiánkkal összhangban lévő modern technológia felhasználásával.

   
Jelenleg 5,5 ha-on gazdálkodunk a Balatonfüred-csopaki borvidéken, a Zánka és Nagyvázsony között húzódó kiváló adottságú és festői szépségű Nivegy-völgyben.

   
A pincészet egész éveben várja a borkedvelőket, térjetek be egy személyre szabott vezetett borkóstolóra, de ne felejtsetek a látogatás előtt időpontot egyeztetni, mert a pincészetnél nincs személyzet, a borász vagy felesége csak az előzetesen megbeszélt időpontokban tud Benneteket várni. A borkóstolóban a pincészet készletén lévő, szezonálisan elérhető boraiból a helyszínen választhatjátok ki a kóstolni kívánt 5 fajtát. Amennyiben szeretnél a borkóstoló mellé borkorcsolyát, jelezd a Tánczos Pincészetnek bármelyik elérhetőségükön, és harapnivalóval is készülnek neked!

   

Lelkes családi pincészetként filozófiánk, hogy nincs jobb a valódinál, nincs szebb a természetesnél. Ennek megfelelően legfontosabb feladatunknak a kiváló minőségű, vegyszermentes szőlő termelését tartjuk és a szőlő saját élesztőivel dolgozunk. Célunk egy, a természeti értékeink és fogyasztóink iránti felelősségét tudatosan vállaló, fenntarthatóan fejlődő pincészet építése, szépítése, s mindannyiunk örömére egyre szebb borok termelése.

   

Foglalási feltételek

Tánczos Pince

8251 Zánka, Tagyonhegy dűlő 2407

Weboldal link: https://tanczospince.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 20-344-7300
E-mail cím: tanczospince@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére