Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Sopron

90 perces test- vagy nyirokmasszázs és köpölyözés - Stadion Masszázs - 9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 48/A 2.em. 220.

Szűcs Tímea vagyok, gyógymasszőr, 2003 óta dolgozom a szakmában. Széleskörű tapasztalatom van a reumatológiai szakrendeléstől kezdve különböző masszázs szalonokig. 2021-ben vállalkozóként kezdtem el dolgozni, hogy személyre szabott, magas színvonalú masszázs szolgáltatást nyújthassak. Kínálatomban a teljes testmasszázs mellett részmasszázsok is szerepelnek, természetes olajokkal és aromákkal. Célom a vendégeim felfrissítése, a stressz oldása és az általános közérzet javítása.

     

[6]

Leírás

90 perces test- vagy nyirokmasszázs és köpölyözés 1 fő részére
Tapasztald meg a teljes megújulást és frissességet! Válassz egyet a 90 perces nyirokmasszázs, amely intenzíven stimulálja a nyirokrendszert, segítve a méreganyagok eltávolítását, vagy a 90 perces testmasszázs közül, amely mélyen ellazítja az izmokat, oldja a feszültséget és helyreállítja a test és lélek harmóniáját. A kezelést egy köpölyözés zárja, amely tovább fokozza a vérkeringést és még hatékonyabbá teszi a méregtelenítést. Tökéletes választás a mélyreható relaxáció és revitalizáció érdekében. Add át magad ennek a kezelésnek, és tapasztald meg a teljes testi-lelki megújulást!

   

   

Foglalási feltételek

Stadion Masszázs
9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 48/A (Stadion üzletház) 2.em. 148.
Weboldal link: https://stadion-masszazs.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 06 20 432 0140
Nyitvatartás: Hétfő- Péntek: 07-17:00, Szombat: 07-14:00

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett.
Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére