Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A mélység titka szabadulószoba

Budapest első steampunk stílusban megépült szabadulószobája vár Rátok a belváros szívében, az Oktogontól két percre. Céljuk, hogy minden korosztály és társaság megtalálja a számára legizgalmasabb küldetést!

     

[11]

Leírás

Mysterygames Szabadulószoba - A mélység titka - max 3 fő részére

Ha mindig is arra vágytál, hogy a tenger mélyére merülj, vagy az elsüllyedt Titanic fedélzetén barangolj, akkor a Nautilus tengeralattjárón a helyed! Több száz hajó tűnt el nyomtalanul értékes rakományával együtt, és a kereskedők már rettegve szállnak vízre. Valamit tenni kell, és a haditengerészet a Nautilus tengeralattjárót küldi a titokzatos mélység felderítésére. Az lesz a küldetésetek, hogy megoldjátok az eltűnt hajók rejtélyét, legyőzzétek az ólálkodó vízi szörnyeteget, és megmentsétek a hajósokat a pusztulástól.

   

Budapest első steampunk stílusban megépült szabadulószobája vár Rátok a belváros szívében, az Oktogontól két percre. A sokszínű, tematizált, különleges hangulatú pályák logikai, ügyességi feladatokkal teszik izgalmassá a szabadulás élményét. Céljuk, hogy minden korosztály és társaság megtalálja a számára legizgalmasabb küldetést!

Foglalási feltételek

MysteryGames Szabadulószobák

1066 Budapest, Zichy J. u.39.

Weboldal link: https://mysterygames.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 1-608 5985info@mysterygames.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Kicsik és Nagyok) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére