Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alakformáló próbakezelés a Prestige által - 1015 Budapest, Ostrom utca 14.

Simon Ildikó vagyok a Prestige szalon vezető szakembere. Célunk egy olyan szépségközpont létrehozása volt, melyben minden eddigi egészségügyi, kozmetikai, testkezelői szaktudásunkat egyesíthettük.

       

[6]

Leírás

Alakformáló próbakezelés 1 fő részére - Alphamins kezelés 30 perc, Elektrolipolízis 20 perc, Drenage (nyirokút masszázs) 20 perc

Kezeléseink hosszú távú megoldást nyújtanak a legnehezebben kezelhető esztétikai problémákra, mint pl. túlsúly, cellulit, ráncok és bőrproblémák. Büszkék vagyunk rá, hogy a Prestige szalonban szakmai minőséget képviselünk.

Tevékenységünk fő profilja az alakformálás. Ezen a területen 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, aminek alapjait a Physiomins hálózat tagjaként szereztem. Így szalonunk a régi jól bevált francia alapokról indulva, a mai legmodernebb hatóanyagok és technikák ötvözetével újat alkot az alakformálás területén. 

ALPHAMINS fogyasztókapszula segítségével algában és koffeinben gazdag zsírbontó hatóanyagot juttatunk a bőr rétegeibe hőterápia segítségével, amivel általános fogyást, méregtelenítést, feszesítést indítunk el a szervezetben.

ALPHA 2010 rendszer a legelső világszerte elismert eredeti gyógykapszula. A készüléket amerikai kutatók és természetgyógyászok fejlesztették ki, a természetes testi-lelki egyensúly megteremtése érdekében. A készülék szenzoros vezérlésű mesterséges mély meleg terápiás környezetet teremt, hang és aromaterápiával, vibrációs masszázzsal, és egy speciális Alpha relaxációs kezeléssel. Alkalmas idegrendszeri, dermatológiai, reumatológiai és belgyógyászati problémák kezelésére, valamint sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre. Páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kiürítésére.

Mikroáramos zsírbontás Elekrtolipolízissel

Az Elektrolipolízis egy lokális, dinamikus mikrostimulálás, mikromasszázs, mely gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat.

Az Elektrolipolízis  kezeléssel professzionális  zsírbontó hatóanyagot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, így a  felhalmozódott és megkötött zsírsejteket fellazítjuk, (a hatóanyag és a mikroáram egyidejű beavatkozásával). Ettől a sejt fala meghasad, a benne lévő trigliceridek szétfolynak a szöveti állományba.  Kúraszerűen alkalmazzuk, és hosszú távú megoldást nyújthat súly problémák kezelésére, térfogatcsökkentő hatása van.

      

Drenage, más néven Nyirokút masszázs

A felbontott zsírsejteket, méreganyagokat, salakanyagokat, egy teljes testre ható nyirokút masszázzsal kiürítjük a szervezetből. Ez egy nyomásterápiás hullámmasszázzsal történik, amivel stimuláljuk a vénás és nyirokkeringést,  így a szervezet gyorsabban bontja le a zsírokat. Rendszeres alkalmazása megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, csökkenti a gyulladás készséget, segíti a meglévő gyulladások, sebek gyógyulását.

Ezen kívül még alkalmazható:

-narancsbőr kezelésére
-bőr feszesítésre
-ödémák kezelésére
-vénás elégtelenségnél
-terhes nők végtag problémáinál
-krónikus érbetegségeknél
-reumás, ízületi gyulladásoknál
-bélműködés javítására
-zsibbadó végtagok kezelésére

Foglalási feltételek

Prestige Prémium Alakformáló Szalon

1015 Budapest, Ostrom utca 14.

Weboldal link: http://prestigeszalon.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a +3630/393-60-11 -es telefonszámon vagy a ssnakey@freemail.hu e-mail címen.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére