Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alap fotós oktatás

Ha kevés az időd, ezt az egy alkalmas fotós tanfolyamot neked találták ki! Részt vehetsz rajta on-line, a számítógép előtt ülve, így el sem kell jönnöd otthonról, vagy csatlakozhatsz tantermi kurzusaikhoz is, ha jobban szereted a személyes kapcsolatot

     

[4]

Leírás

Kezdő fotós tanfolyam 3 órában órában online vagy tanteremben, a Blende Fotó Suli - gabor* photography-tól!

Akár a számítógépet, akár a személyes találkozást választod, mi garantáljuk, hogy a tanfolyam után magabiztosabban fogod használni fényképezőgéped beállítási lehetőségeit az adott körülményekhez és fényviszonyokhoz alkalmazkodva, és az alapok megszerzése után a továbbfejlődés is egyszerűbb lesz, akár autodidakta módon, akár más tanfolyamokon.
Az on-line tanfolyamon a technika minden lehetőségét kihasználva (beszélgetés, diavetítés, videó, chat és digitális rajzok) tanulhatsz, amihez mindössze Internetre és böngészőre, esetleg chat alkalmazásra van szükséged okos telefonon, tableten vagy számítógépen.
A multimédiás előadás könnyen feldolgozhatóvá teszi az anyagot, amit írásos jegyzettel is segítünk, az órákat pedig videóról vissza is nézheted, és egyéni konzultációra is lehetőséged van. A megszerzett tudásodat végül egy teszt megírásával ellenőrizheted. 

   

Személyes óráink tematikája megfelel az on-line oktatásénak, a különbség a személyes találkozás, beszélgetés és eszközök kézzel foghatósága. A részvételi díj ebben az esetben a kuponáron túl +6000 forint felárat tartalmaz.
Ha az elméleti órákkal elégedett vagy, később a középhaladó elméleti- és a gyakorlati tanfolyamokon folytathatod a tanulást, akár on-line, akár személyesen. Az eredményt pedig a képértékelés órán mérheted le, amikor is megbeszéljük a jó megoldásokat, és azt, hogy mit és hogyan lehet még jobban csinálni.
Csatlakozhatsz közel ezer fős on-line fotós közösségünkhöz és klubunkhoz is. Itt is felteheted kérdéseidet, és megmutathatod képeidet is. Sőt! Fotóidat kiállíthatod évente megrendezett fénykép-ÁSZok kiállításunkon is.

Tematika:
- Fényképezőgép, objektívek tulajdonságai.
- Fénymérés, autofókusz, fehéregyensúly.
- Expozíció elemei, üzemmódjai. Világítási módok, kompozíciós alapok.

Tudnivalók:
• On-line tanfolyamot legalább 2 fő, személyes tanfolyamot legalább 3 fő jelentkezése esetén indítunk, a jelentkezőkkel egyeztetett időpontban.
• Személyes tanfolyami felár 6000 Ft/fő
• Egyéni konzultációs lehetőség.
• Tanácsadás fényképezőgép és kiegészítők vásárlásához.
• A tanfolyam elvégzéséről hallgatóink oklevelet kapnak.
• Kedvezmény a további tanfolyamok részvételi díjából.

A Blende Fotó Budapest - gabor* photography 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat magánszemélyeknek és közületeknek a fotózás és fotós oktatás területén. Akár tanulni, jobb képeket készíteni szeretnél, akár csak a családi fotóalbumot gazdagítanád néhány tökéletes fényképpel, náluk a legjobb helyen jársz.

Foglalási feltételek

Blende Fotó Suli - gabor* photography

1085 Horánszky utca 

Weboldal link: https://www.facebook.com/blendefotomuhely 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: steinerg@gaborphotography.hu 

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére