Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Animi energetikai meditációs masszázs - Beige Kozmetika, 1065 Budapest, Lázár utca 8.

Minden szépülni és relaxálni vágyó vendéget szeretettel várok Budapesten az VI. kerületben működő kozmetikai szalonomban.

     

[6]

Leírás

Animi energetikai meditációs masszázs 1 fő részére (50-55 perc)

Animi energetikai meditációs masszázs
A masszázs során a vendég kívánt lelkiállapotát érjük el. Energiával dolgozunk, megtisztítjuk és feltöltjük a vendéget. A lelki – szellemi oldás közben kapott energia beindítja a szervezet önregenerációs feladatait, ezáltal anti-ageing hatása – mint epigenetikai tényező – kozmetikai szempontból rendkívül látványos ráncsimító, bőrfiatalító hatást eredményez.
Animi mozdulatokat alkalmazunk, ezeken a speciális érintéseken keresztül beszélgetünk a bőrrel: „kisimul, elenged, megtisztul, gyógyul…..” Arc szobrászkodunk, speciális pontokat stimulálunk.
Meditációs zenei aláfestéssel, a vendég végig az álom és az ébrenlét határán lebeg. A bőrön keresztül a szív mélyén át a lélekre hatunk.
Tartalma:
•    50-55 perc
•    Forró kendős letisztítás rituálé
•    Arc-, dekoltázs- és fejmasszázs
•    Bőrtípusnak megfelelő liposzómás szérum 

   

Kozmetikai tevékenységem mellett egy professzionális termékcsalád oktató kozmetikusa vagyok. Időnként oktatok kozmetikus tanulókat is, de amit igazán szeretek, hogy segítsem az embereket. Most kozmetikusként segíthetek a hozzám különböző bőrproblémával érkező vendégeknek, oktatóként pedig azoknak a kolléganőknek, akik bizodalommal fordulnak felém. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit állandó továbbképzésekkel szinten tartok és fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, egykabinos rendszerben, előre egyeztetett időpontban, intim légkörben, megfelelő relaxációs háttérzenével.

Foglalási feltételek

Beige Kozmetika

1065 Budapest, Lázár utca 8.

Weboldal link: www.beigekozmetika.com

Előzetes bejelentkezés a 06-20-418-9079 telefonszámon szükséges.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére