Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bank szabadulószoba a Logic Arena-nál

A Logic Arena egy élő szabadulós játék, ahol modern környezetben tehetitek magatokat próbára, hogy mennyire is forognak gyorsan fogaskerekeitek. 

     

[5]

Leírás

Bank szabadulószoba max 3 játékos részére

Megfordult már a fejedben, hogy kirabolnál egy BANK-ot? Nálunk legálisan megteheted! Te szervezd össze a csapatot, mi adjuk a BANK-ot. Találjátok meg a beépített ember által hagyott jeleket, kódokat, a titkos-ajtókat, használjátok a logikátokat. Hogy kikből áll a csapatod? Az csak rajtad múlik, hisz neked kell összeállítani a tökéletes bankrablókat! Akkor csak annyi az egész, hogy fogjuk a pénzt és futunk??? Egy hangyányit azért bonyolultabb lesz.
Mire számíthattok?: egy helyiség,megtévesztő rejtekhelyek, 9 lakat, 2 kódpanel,15 feladat, a széf kirablása, 2 csapatépítő feladat (min. 2 fő szükséges a feladat megoldásához).
A szobát 10 éves kortól ajánljuk felnőtt kísérettel! 

Indulhat a BANKRABLÁS? Vár rád a Logic Arena szabaduló szoba.

       

       

Foglalási feltételek

Logic Arena

1092 Budapest, Bakáts tér 9.

Weboldal link: https://szabadulojatek.hu

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségeken:
Telefonszám: +36 70 298 4840, +36 30 681 1497

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére