Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Belépőjegyek a Szelfi Múzeumba

A Museum of Sweets and Selfies egy merész vállalkozás, amellyel egyetlen célunk van: édességet és vidámságot csempészni az emberek mindennapjaiba.

     

[11]

Leírás

Belépő 4 fő (2 felnőtt+2 gyerek) részére a Szelfi múzeumba választható helyszínen

Paulay Ede utca:

A 2 szinten elterülő, 400 négyzetméteres létesítményünkben olyan díszletek és installációk között készíthettek egyedi fényképeket magatokról és egymásról, melyeknek csak képzeletetek szabhat határt! Garantáljuk, hogy látogatásotok után nem fogjátok tudni eldönteni, melyik legyen legújabb profilképetek! A flamingós? Az unikornisos? Esetleg az, amelyik az 5 köbméteres cukorgyöngy-medencénkben készült? 11 különböző teremmel és még ennél is több installációval várunk múzeumunkban!

   

Rákóczi út:

Már az első Szelfi Múzeum tervezésekor világossá vált, hogy sokkal több elképzelés van a fejünkben, mint amennyi megvalósításban elfér egy múzeum falai között – így nem szerettük volna veszni hagyni a többi ötletünket sem. Eközben látva az első múzeum nagyszerű fogadtatását és a lájkok megállíthatatlan gyarapodását, egy még nagyobbat álmodtunk, hogy egy még nagyobb kreatív birodalommal kápráztassunk el benneteket. Ha tetszett az első, akkor azért, ha pedig még nem próbáltad, akkor azért látogass el a Museum of Sweets and Selfies új helyszínére!

   

Ha kipróbálnád, milyen belefeküdni egy pénzzel teli kádba vagy fehér lovakon vágtatnál vissza az időben, majd habcsókok közt innád meg a kedvenc kávéd, akkor ez a te helyed! Ráadásul a múzeum ad otthont egy különleges koktélbárnak is, amelyet még elképzelni is merész, ha nem a saját szemeddel látod!

Foglalási feltételek

Szelfi Múzeum

1061 Budapest, Paulay Ede utca 43. vagy 1072 Budapest, Rákóczi út 40.

Weboldal link: https://szelfimuzeum.hu/ 

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Kicsik és Nagyok) a beazonosításhoz. 

Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére