Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Börtön szabadulószoba a Logic Arena-nál

A Logic Arena egy élő szabadulós játék, ahol modern környezetben tehetitek magatokat próbára, hogy mennyire is forognak gyorsan fogaskerekeitek. 

     

[5]

Leírás

Börtön szabadulószoba max 3 fő részére

Egy sikertelen bankrablás, vagy talán hamisítottál?
A mostani helyzetedet tekintve igazából nem is fontos. A 33-as zárkánál nincs pokolibb hely ezen a világon, azt tudnod kell. Az Alcatrazból gyerekjáték ehhez képest a szabadulás. Ne hidd, hogy olyan, mint egy magánzárka, itt valami nem stimmel. Sokszor úgy halljuk mintha mozognának a falak. Az őröktől hallottuk, hogy néhány szerencsés  rab rejtvényeket, titkos ajtókat talált, megmagyarázhatatlan hangokat hallott, furcsa dolgokat látott. Sokan elvesztek, szinte belebolondultak a spekulálásokba, megfejtésekbe. Robtól hallottam, hogy az ítélethirdetésed után meghívtak téged a 33-as zárkába. Gondoltam, csak felkészítelek rá, mi vár rád… Ha valakinek sikerülhet a szökés, és igazak a rémhírek arról, hogy mik történnek ott, ha egy kevés esély is létezik arra, hogy lelépj innen, a megoldást csak ott lelheted meg! Vigyázz!
Légy okos, figyelj, és fejtds meg a rejtvényt… Szabadulj ki, mentsd meg magad, de önmagad ne veszítsd el!

       

       

       

Foglalási feltételek

Logic Arena

1092 Budapest, Bakáts tér 9.

Weboldal link: https://szabadulojatek.hu

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségeken:
Telefonszám: +36 70 298 4840, +36 30 681 1497

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére