Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Budapest Retro Élményközpont

A Budapest Retro Élményközpont  egy 3 szintes ultramodernlétesítmény, mely felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának Budapest belvárosában. Járőrözhetünk igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen, megnézhetjük mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, de akár bemondóként is kipróbálhatjuk magunkat a korabeli Híradó stúdiójában. 

     

[5]

Leírás

Budapest Retro Élményközpontban páros belépőjegy és 2 retro hot doggal.

Akik az 1960-1999 közti időszakban nőttek fel, azok gyermekkoruk mindennapjait élhetik újjá, a fiatalabb generációk pedig megismerhetik szüleik, nagyszüleik hétköznapjait, miközben önfeledten szórakozhatnak az interaktív kiállításon. A történelmi időutazás biztos, hogy órákra leköt kicsiket és nagyokat, de semmi gond, ha megéheztek vagy megszomjaztok, akkor kipróbálhatjátok a Retro Bisztrót is, ahol gyermekkorunk kedvenc ételeibe és italaiba is újra belekóstolhatunk. 2 retro hot dogot is elfogyaszthattok, Nagyszerű ajándék lehet minden korosztály számára!
felhasználható belépőjegy 6-99 éves korig. A belépés 0-6 éves korig ingyenes!

     

A Budapest Retro Élményközpont  egy 3 szintes ultramodernlétesítmény, mely felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának Budapest belvárosában. Járőrözhetünk igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen, megnézhetjük mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, de akár bemondóként is kipróbálhatjuk magunkat a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a több ezer különleges tárgyat bemutató létesítmény  számtalan élménye közül, ahol egészen 1960-tól 1999-ig visszamehetünk az időben.

   

     

Foglalási feltételek

Budapest Retro Élményközpont

1051 Budapest, Október 6. u. 4.

Weboldal link: https://bpretro.com

Nyitvatartás: H-V:10-20.00, Bistro: 10-22.00

Bejelentkezés nem szükséges! Te napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

A jegy csak hétfőtől péntekig használható fel, az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével.

Az oldal tetejére