Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Családi belépőjegy az Orczy Kalandparkba

A Kalandpark egyes pályáit a gyerekek már 100 cm-es magasságtól használhatják, mind a kicsiket, mind a felnőtteket különböző nehézségi szintű pályák várják, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kalandot.

     

[4]

Leírás

Családi belépőjegy az Orczy Kalandparkba: 2 felnőtt+ max 3 gyermek részére.

Nem kell elhagyni hozzá a várost, az egész család jól fogja érezni magát, a legkisebbek is önállóan tudnak játszani és még anyu meg apu is újra gyereknek érezhetik magukat – mi az? Naná, hogy az Orczy Kalandpark!    

A parkban a gyerekeket 4 mászó és 1 csúszó pálya várja, különböző nehézségi szintekkel. A Méhecske és a Katica mászó már 100 cm-től használható, a Darázs, Szitakötő és Dongó mászón 145 centiig ügyeskedhetnek a gyerekek. A felnőtteket (145 cm fölött) szintén 5 pálya várja, különböző magasságokban és nehézségi szinttel, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára kellő adrenalint biztosító utat.                                                                

A parkban öncsatolásos rendszer van, ami azt jelenti, hogy mindenki saját magának csatolja a karabinereket és biztosítja saját magát. Az első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz. Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható, illetve az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket. Ajánlott a zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban. Szandál, papucs és magas sarkú cipő használata veszélyes és tilos!
A Kalandpark egyes pályáit a gyerekek már 100 cm-es magasságtól használhatják, mind a kicsiket, mind a felnőtteket különböző nehézségi szintű pályák várják, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kalandot
Időtartam: 4 óra

   

Az Orczy Kalandpark már közel 10 vár mindenkit, aki szeretné egy kicsit megemelni az adrenalinszintjét a szabad levegőn! Fő értékeink a természetvédelem, valamint a minőségi szabadidőtöltés parkunk teljes kialakításában megmutatkoznak. Kalandparkunk közel három hektáros, gyönyörű, zöld területen fekszik, ahol számos ügyességi, szórakoztató kalandpályán teheted próbára magad! Itt gyerekek és felnőttek egyaránt önfeledt szórakozásban részesülhetnek. Kicsik és nagyok is több, különböző nehézségi szintű kalandpálya közül választhatnak, így garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelőt! Évente többször vidám gyermekműsorokkal, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és még számtalan izgalmas programmal várjuk látogatóinkat.

   

Foglalási feltételek

Orczy Kalandpark

1089 Budapest, Orczy kert

Weboldal link: https://orczykalandpark.eu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 30 230 33 40

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. 

Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére