Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukorvirágkészítő workshop by Gleam & Glow

Pápai Gabriella vagyok, tortadekoratőr és cukorvirág oktató. 2015 óta tortakészítéssel és cukorvirágokkal foglalkoztam Dániában, hazatérve elkezdtem itthon is oktatni a cukorvirágokat. Hiszek abban, hogy a tudás megosztva lesz igazán nagy tudás, ezért nálam nincs titok, szeretem átadni a készítés minden fortélyát.

     

[4]

Leírás

Cukorvirágkészítő workshop by Gleam & Glow - 1 fő részére

Az élethű cukorvirág elkészítésének titka egyszerű. A puhaság illúzióját, valamint a lágy, elegáns és finom vonalvezetésű – cukormasszából készült – szirmok elkészítésének fortélyát mind megtanulhatod ezen a kézműves foglalkozáson. Tökéletes teljesen kezdőknek és tortaművészeknek egyaránt. Nem szükséges előképzettség, vagy cukrász végzettség. Bőven elég, ha szereted a virágokat és szeretsz alkotni a kezeddel. A cukorvirág workshop nyitva áll minden kreatív lélek számára.

   

Pápai Gabriella vagyok, tortadekoratőr és cukorvirág oktató. 2015 óta tortakészítéssel és cukorvirágokkal foglalkoztam Dániában, hazatérve elkezdtem itthon is oktatni a cukorvirágokat. Hiszek abban, hogy a tudás megosztva lesz igazán nagy tudás, ezért nálam nincs titok, szeretem átadni a készítés minden fortélyát. Fő célom a tanfolyamokkal, hogy ismertté tegyem a cukor és a művészet összekapcsolódását, miközben olyan minőségi időt töltünk együtt, hogy a workshop végén mindenki mosolyogva, feltöltődve, csodát alkotva térjen haza.

   

Foglalási feltételek

Gleam & Glow

1062 Budapest, Andrássy út 99.

Weboldal link: https://www.facebook.com/GleamandGlow

 

A korlátozott férőhely miatt kizárólag foglalás útján tudjuk a vendégeket fogadni!

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 

Telefonszám: +36 30 260 07 05

E-mail cím: gleamglowgabriela@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosítás végett!

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére