Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egy csodás nap Dobogókőn kettőtöknek ebéddel, programokkal

Töltődjetek fel a természet lágy ölén! Töltsetek el egy napot a csodaszép Dobogókőn, ahol hatalmas sétákat tehettek, ahol valóban a természet közelében lesztek, egy finom ebéd vár Rátok és nem utolsósorban egy kellemes ajándék program is. Ugye milyen jól hangzik?

     

[4]

Leírás

A Platán Panzió és Étterem jóvoltából most egy csodás nap vár Rátok Dobogókőn erdei sétával, ebéddel, élmény- és termálfürdőzéssel. Az ajánlat két főre szól, amelynek keretén belül a 30-féle ételt tartalmazó étlapjukról állíthatjátok össze 2 fogásos ebédeteket.

   

A csodás nap folytatódhat 3 élmény és termálfürdő bármelyikében, Ti választhatjátok ki kedvenceteket vagy akár hajózáson is részt vehettek a Duna-kanyar legszebb részén. A fürdők közül választhatjátok a műemléknek számító Esztergomi Szent István strandfürdőt, aminek 28 fokos vizét a 327 méterről feltörő kristálytiszta karsztforrás biztosítja immár 111 éve, de élvezhetitek a fürdőzést és a csúszdákat az Esztergomi aquaworld élményfürdőben is, sőt, megpihenhettek egy csodás Duna-kanyari autózást követően a Leányfalusi termál fürdő élmény és pihenő medencéiben is. Mindhárom fürdő esetében a helyszínen fizetendő felár ellenében szaunázással is kiegészíthetitek az élményt. A csodás napotok programjából kár lenne kihagyni a Visegrádról feltáruló lélegzetelállító kilátást a Duna-kanyarra, a fürdés vagy hajózás után feltétlenül tegyetek egy hangulatos sétát Szentendre macskaköves utcáin.

   

A panzió az erdei kiránduló útvonalak kiinduló pontjánál, az erdő ölelésében helyezkedik el. A hét termál- és élményfürdő közelsége, a Dunakanyar szépsége, Szentendre, Esztergom, Visegrád szomszédsága végtelen programlehetséget nyújt a pihenés személyre szabott eltöltéséhez.

A rengeteg wellness-, élmény-, kulturális és gasztronómiai kínálattal az aznapi hangulatod szerint alakíthatod. Harmincféle ételből összeállítható gyertyafényes vacsorával járnak a kedvedben, dunai hajóutak várnak, eredei vezetett kirándulásokon, vagy erdei kerékpártúrán vehetsz részt, közeli horgászparadicsomokban lazíthatsz, zenés-táncos esték vidám hangulatát élvezheted a Duna partján, szabadtéri színházi  előadásokat élvezhetsz, visegrádi lovagi tornán vehetsz részt, téli-nyári bobpályát használhatsz, hangulatos sétákat tehetsz a szomszédos történelmi városokban. Szentmise után belépést biztosítanak az Esztergomi Bazilika termeibe és kupolájába, és ezek még a felét sem teszik ki annak, amit kínálnak Neked, Nektek.

Foglalási feltételek

Platán Panzió és Étterem Dobogókő

2098 Pilisszentkereszt, Téry Ödön út 15.

Weboldal link: https://www.platanpanzio.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 26 347 680

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. 

Te Napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak! 

Az oldal tetejére