Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi, méretre hegesztett S925 ezüst örök ékszer

Mi is az az örök ékszer? A legújabb ékszer trend! A baráti karkötők által ihletett lánc, amely impulzusíves hegesztővel van forrasztva közvetlenül a viselő csuklója, nyaka, bokája köré. Nincs kapocs, nem veszted el és mindig könnyed eleganciát nyújt!

     

[4]

Leírás

Egyedi, méretre hegesztett S925 ezüst örök ékszer – 1 db karlánc/bokalánc/nyaklánc

Az összetartozás örök emléke! Amikor igazán különlegesek vagytok egymás számára!
S925 Ezüst örök karláncok és bokaláncok hatalmas választékban a Together Forever jewelry – Örök Ékszer Szalon jóvoltából

Ajánlat tartalma:
- 1 db karlánc vagy bokalánc + 1 db charm vagy medál
vagy
-1 db nyaklánc (charm vagy medál nélkül)

   

Mi is az az örök ékszer? A legújabb ékszer trend! A baráti karkötők által ihletett lánc, amely impulzusíves hegesztővel van forrasztva közvetlenül a viselő csuklója, nyaka, bokája köré.
Nincs kapocs, nem veszted el és mindig könnyed eleganciát nyújt!

   
A karkötők, nyakláncok és bokaláncok felhelyezésének folyamata gyors, fájdalommentes és tartós. Teljesen az egyén igényeihez, egyéniségéhez igazítható.
Charmokat és különböző medálokat is lehet választani, hogy még egyedibb, személyre szabottabb ékszer készülhessen. Fedezd fel a legmagasabb minőségű exkluzív stílusú olasz és francia 925-ös finomságú, nikkel-és allergénmentes, arany és rózsa arannyal bevont ezüstláncaink lenyűgöző választékát! Garantáltan meghódítják a szíved! Minden örök ékszerkészítés ~15 percet vesz igénybe. 

   

Nagyszerű választás baráti karkötőkhöz, anya-lánya vagy apa-fiú, gyerek-szülő, stb., kapcsolathoz, lánybúcsúkhoz, eljegyzéshez, vagy egyszerűen csak arra, hogy a valaha létező legkönnyebb kiegészítőkkel kényeztesd magad. Egyedi hosszúságú, folyamatosan bővülő, többféle lánctípusok, charmok széles választékát kínáljuk. 

   

Foglalási feltételek

Together Forever jewelry - Örök Ékszer Szalon

1136 Budapest, Pannónia utca 24.

Weboldal link: https://www.orokkarkoto.hu
 

Hétfő és csütörtök: ZÁRVA 
Kedd, szerda, péntek: 13:00-20:00
Szombat: 11:00-20:00
Vasárnap: 11:00-18:00

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 30 1848 564
E-mail cím: karkoto@orokkarkoto.hu
időpont foglalás: www.orokkarkoto.hu/idopont/

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére