Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Élményfestés Körmendi Klárával, étel és italfogyasztással

Körmendi Klára vagyok, festőművész. 2018-ban ragadtam először ecsetet. Zavarbaejtő, nagy jelentőségű pillanat volt, amire olyan tisztán emlékszem, mintha tegnap történt volna. Előtte hosszú ideig kerestem az utamat, igyekeztem rátalálni önmagamra és a hivatásomra.

     

[5]

Leírás

Élményfestés Körmendi Klárával, étel és italfogyasztással - 1 fő részére

Érdekel a festészet világa? Szeretnél találni egy művészeti formát, amivel kifejezheted magadat, de nem tudod, hogyan is fogj bele?

   
Körmendi Klára festőművész mindkettőben otthonosan mozog, és téged is szívesen vezet be a festészet különleges világába, ahol utat nyithatsz az önkifejezésnek.
Ajánlatunk tartalmaz mindent, ami szükséges lehet a 3 órás tökéletes időtöltéshez, beleértve a vásznat, a festéket és a professzionális ecseteket.

   

   

A foglalkozást oldottabbá teszi, hogy úgy érezheted, mintha csak egy barátod látna vendégül: 2 pohár minőségi borral, pezsgő vagy sör, kávé, tea és üdítő fogyasztással, valamint édes és sós nassolnivalókkal, zenével várnak.

    

   
A festés során mindvégig türelmes, segítő útmutatást kapsz, így még csak véletlenül sem fogsz elakadni alkotás közben, és büszkén távozhatsz az elkészült képpel akkor is, ha teljesen kezdő vagy, és bizonyosan tanulhatsz valami újat akkor is, ha nem most veszel először ecsetet a kezedbe. A vezetett festés során akril festékkel dolgoztok majd.

A stúdióban kis létszámban (max. 8 fő), a legapróbb részletekre is odafigyelve, szívből tartják a foglalkozásokat. 

A foglalkozások angolul is elérhetőek.

   

Foglalási feltételek

Körmendi Klára – Élményfestő workshop

La Maison d’Art, 1035 Budapest, Hunor u. 15.

Weboldal link: https://facebook.com/lamaisonobuda

 

Előzetes bejelentkezés szükséges: info@klarakormendi.com vagy telefonon: +36 30 359 7840

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére