Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Express hajkezelés és vágás a BraidMe & More-tól - 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1.

A BraidMe & More üzleti koncepció megálmodója és a cég tulajdonosa Kulcsár Edina. Hajfonás és hajformázás mellett, hajvágással, hajfestéssel, sminkeléssel, illetve professzionális hajápolási és hajformázó szerek, hajékszerek értékesítésével is foglalkozunk. 

     

[6]

Leírás

Szépülj a BraidMe-vel - Copyright Express kezelés & Hajvágás (hosszú vagy extra hosszú hajra) - 1 fő részére

Copyright Express kezelés: Hajerősítő, simító vagy hajfényesítő booster a szokásis kondicionálóhoz keverve

Hajvágás: hosszú vagy extra hosszú hajra érvényes az ajánlat

   

Az első üzletünket 2018 júliusában nyitottuk meg Budapest egyik bevásárlóközpontjában. A BraidMe & More üzleti koncepció megálmodója és a cég tulajdonosa Kulcsár Edina. Hajfonás és hajformázás mellett, sminkeléssel, illetve professzionális hajápolási és hajformázó szerek, hajékszerek értékesítésével is foglalkozunk. 

Kitartó munkánknak köszönhetően, működésük közel egy éve alatt elértük azt a köztudatban, hogy magát a hajfonást, mint minőségi szépségipari szolgáltatást a BraidMe-vel kössék össze a fogyasztók. Talán ennek is köszönhető az, hogy olyan mértékben megnövekedett a kereslet szolgáltatásainkra, hogy méreteinkből adódóan, egy üzletben már nem tudtuk maximálisan kiszolgálni a beérkező vendégmennyiséget. A professzionális márkakép és minőségi szolgáltatásaink fenntartása érdekében, valamint bővülő szolgáltatásaink miatt olyan üzleteket nyitottunk, ahol a szalonszolgáltatások is kivitelezhetőek.

Foglalási feltételek

BraidMe & More

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1.

Weboldal link: https://braidmeandmore.hu/

Nyitva tartás:
H: zárva
K-Sz: 10-16
Cs-Szo: 8-20
V: 10-18
 

Előzetes bejelentkezés a +36 20 406 5612 telefonszámon szükséges vagy online időpont foglalás: www.braidmeandmore.hu oldalon az időpontfoglalás menüpont alatt. 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett. Online foglalás esetén a megjegyzésbe írd!

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!


 

Az oldal tetejére