Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fotós tanfolyam mobilosoknak

Profi fotó telefonnal? Lehetséges! Megtanítják, hogy csináld! Fotós tanfolyam mobilosoknak: Egy alkalom online vagy tanteremben

     

[4]

Leírás

Fotós tanfolyam 1 fő részére.

Ha fontos, hogy telefonoddal se tucatfotókat készíts, hanem azok a gyakorlott fotósok képeihez hasonlóan jól exponáltak és látványosak legyenek, csatlakozz egyalkalmas on-line fotós tanfolyamunkra, és mi megtanítjuk neked, miként használd a fotós app-ot a jól exponált és komponált képek alkotásához. 
"Lásd meg a világban a képkockát akkor is, ha nincs szemed előtt a kamera!" – ha már úgyis mindig nálad van a „fényképezőgép”.
Sokan gondolják, hogy a mobilokkal készített fotók, a telefonok korlátozott képességei miatt (objektív, képérzékelő, a fotós app személyre szabhatósága) nem igazán alkalmasak az igényes fényképek iránti elvárások teljesítésére. Az igazság viszont az, hogy némi tapasztalattal, kompozíciós tudással, és egypár olcsó kiegészítővel ezeket a korlátokat ki tudjuk kerülni, és így olyan fotókat készthetünk, amelyek akár egy kiálltáson is megállják helyüket. 
A tanfolyam után magabiztosabban fogod használni telefonod kameráját, és könnyebb lesz a megfelelő fényképezőgép-app-ot is megtalálni. E tudás birtokában pedig még egyszerűbb lesz a további tanulás, akár autodidakta módon, akár tanfolyamainkon.

Az on-line tanfolyamon a technika minden lehetőségét kihasználva (beszélgetés, diavetítés, videó, chat és digitális rajzok), a személyes tanfolyamhoz hasonlóan kompromisszumok nélkül tanulhatsz, és még csak el sem kell jönnöd otthonról. Később pedig, ha kívánod, személyes gyakorlati órákon fejlesztheted tovább tudásodat. Az órákat videóról vissza is nézheted, és egyéni konzultációra is lehetőséged van. 
Csatlakozhatsz közel ezer fős on-line fotós közösségünkhöz és klubunkhoz is. Itt is felteheted kérdéseidet, és megmutathatod képeidet is. Sőt! Fotóidat kiállíthatod évente megrendezett fénykép-ÁSZok kiállításunkon is.

   

Tematika
- A fényképezés alapjai.
- A telefon fotós tulajdonságai, előnyei, hátrányai és ezek kiküszöbölése.
- Kiegészítők, amik megkönnyítik az életedet.
- Néhány alkalmazás, amelyek még több lehetőséget kínálnak.

Tudnivalók
•    Tanfolyamot a jelentkezőkkel közösen egyeztetett időpontban, legalább 2 fő részvétele esetén indítunk.
•    Egyéni konzultációs lehetőség.
•    Tanácsadás fényképezőgép, telefon és kiegészítők vásárlásához.
•    A tanfolyam elvégzéséről hallgatóink oklevelet kapnak.

A Blende Fotó Budapest - gabor* photography 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat magánszemélyeknek és közületeknek a fotózás és fotós oktatás területén. Akár tanulni, jobb képeket készíteni szeretnél, akár csak a családi fotóalbumot gazdagítanád néhány tökéletes fényképpel, náluk a legjobb helyen jársz.

Foglalási feltételek

 Blende Fotó Suli - gabor* photography 

1085 Horánszky utca 

Weboldal link: https://www.facebook.com/blendefotomuhely 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: steinerg@gaborphotography.hu 

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére