Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Háromórás festő workshopok

Ha érdekel a festészet és szeretnéd megtanulni az alaptechnikákat, akkor,itt a helyed!Az ajánlat tartalma egy háromórás festő workshopon, ahol ellesheted a festészet tudományát, ahol megtanítanak az alapokra.

     

[5]

Leírás

3 órás élményfestés 1 fő részére

Az ajánlat tartalma egy háromórás festő workshopon, ahol ellesheted a festészet tudományát, ahol megtanítanak az alapokra. Ha érdekel a festészet, de még nem döntötted el, hogy szeretnél-e belemélyedni, itt a helyed! Ha érdekel a festészet, de csak belekóstolnál kíváncsiságból, itt a helyed! Ha egy nagyszerű, tartalmas programot szeretnél magadnak és barátodnak, itt a helyed! Megtanulod az alapanyagok és az eszközök helyes használatát, egy festményt fogsz elkészíteni, az elejétől a végéig kidolgozzátok és megfestitek. A festményeket farostra készítitek akrilfestékkel, 30x40 cm-es méretben. Az ajánlat tartalmazza az összes felhasznált alapanyagot, az eszközhasználatot, az oktatást és természetesen az elkészített festményt, ezenkívül fogyassz bátran az odakészített ásványvízből, üdítőből és rágcsálnivalókból! A kész festményhez a helyszínen keret vásárolható, ha pedig vászonra szeretnél festeni, felár ellenében azt is megteheted.

   

Mit kell tudni a VelemFESS Alkotóműhelyben folyó munkáról?A Kreativ – Hobby – Dekor Boltként működő helyet úgy álmodtam meg, hogy ne csak egy bolt legyen. Közös alkotó hely, ahol vásárolni, információhoz jutni, segítséget kapni, inspirálódni lehet. Az Alkotóműhelyben több technikában próbálhatod ki a kreativitásod. Decoupage felnőtteknek, gyerekeknek, kezdőknek és haladóknak. Az alapoktól a legújabb trendekig. A Boltban lehetőséged nyílik megismerni és kipróbálni az újdonságokat és válogathatsz több, mint ezer szalvéta közül is. Egyedülállóan csak nálam tanulhatod meg a lámpatechnikát, készíthetsz hangulatlámpát, vagy fényfüzért. Az alapanyagok is biztosítottak, közel 50 féle dekoranyagból választhatsz :) Természetesen a VelemFESS – mint a neve is mutatja – fő tevékenységként azt tűzte ki céljául, hogy bevezesse a festeni vágyókat az alkotás csodás világába. Élmény az élményfestésen túl! Válassz a workshopok vagy a tematikus tanfolyamok kínálatából.

   

Foglalási feltételek

VelemFESS Alkotóműhely

1201 Budapest Vörösmarty u. 28/a.

Weboldal link: https://velemfess.hu/

Előzetes bejelentkezés szükséges: +36 20 336 38 47 vagy e.gyorgy@velemfess.hu. 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosításhoz. 

Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak! Az ajánlat egy főre szól, előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható.

Az oldal tetejére