Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hátmasszázs rapid arckezeléssel - Szépbőr Szalonok, Budapesten több helyszínen

Szépülj kozmetikánkban, az 1. kerületben és a 21. kerületben! A szépségápolás nem csupán a fürdőszobához kötött napi rutin; rendszeresen szükség van arra is, hogy kozmetikus szakértelmére bízzuk a bőrápolást, vagy kipróbáljunk egy-egy új kezelést, és modern eszközökkel szépüljünk.

     

[6]

Leírás

Hátmasszázs rapid arckezeléssel - 80-90 perc - 1 fő részére

Ha olyan helyet keresel, ahol figyelnek Rád, a napi stressz után ellazulhatsz vagy egyszerűen csak arra vágysz, hogy törődjenek Veled, akkor jó helyen jársz. Mindamellett, hogy arcoddal, bőröddel foglalkozunk számíthatsz rá, hogy segítünk a lelked megújításával is. Mindig egy vendéggel foglalkozunk, nincs várakozási idő, akkor kezdjük a kezelést amikor az időpontod volt.
 
Professzionális termékeket használunk, illeszkedve az egyén bőréhez. A hagyományos kozmetikai kezeléseken kívül gépi kezelésekkel juttatjuk be a különböző hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe. Professzionális, orvosi tisztaságú ampullákat használunk a gépi kezelések során, így valamennyi ampulla allergia mentes és összetevői bőr azonosak.

   

A tisztító kezelések mellett számos úgynevezett wellness kozmetikai kezelésben részesítünk, igyekszünk figyelembe venni aktuális lelkiállapotodat és a kezelést ehhez igazítjuk.
 
Carbon peeling lézeres arckezelés. Megoldást nyújt aknés bőrre, tág pórusokra, heges, pigmentált bőrre, javítja a bőr textúráját. Tetoválás eltávolítására is kiválóan alkalmas.
Arcfiatalítás magas koncentrációjú peptidekkel. 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepció. Gyors és látványos bőrképjavulás, antiaging és speciális bőrproblémák esetén is.

   

Első kerületi kozmetikánk várja azokat a vendégeket, akik szeretnének profi szakember keze által szépülni, fiatalosabban kinézni, szeretnék ápoltabbnak érezni magukat. Szolgáltatásainkat igyekszünk úgy összeállítani, hogy megfeleljünk a modern igényeknek; ennek megfelelően nem csak hagyományos kozmetikai kezeléseket kínálunk. Korszerű testkezelésekkel és mezoterápiával is színesítjük első és huszonegyedik kerületi kozmetikánkban szolgáltatásainak körét, hiszen tudjuk, hogy a fiatalos bőr, a fölösleges kilók lefaragása minden nő számára állandó cél.
Fordulj első vagy huszonegyedik kerületi kozmetikánkhoz bizalommal, és jelentkezz be megadott elérhetőségeinken! Téged is várunk!

Foglalási feltételek

Szépbőr Szalonok 

1. cím: 1014 Budapest, Hattyú u. 14. 
2. cím: 1211 Budapest, Zenit Egészségház, Táncsics Mihály u. 60.

Weboldal link: https://www.szepbor.hu/

 

Előzetes bejelentkezés a +3630-629-97-31 telefonszámon szükséges.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!


 

Az oldal tetejére