Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Helikopter vezetés 2 üléses szimulátorban

Az igazi helikoptert ugyan nem könnyű vezetni, ahogy a szimulátort sem, de itt kockázat nélkül gyakorolhatod! PC helyett valóságos kabinban, valóságos élménnyel! 

     

[5]

Leírás

Helikopter vezetés 2 üléses szimulátorban - 30 perc

Sikorsky S-61 Sea King szimulátorunk azzal a szoftverrel működik, melyet a NASA, a Lockheed, a Svéd Légierő és a Boeing is használ a szimulátoraiban! 
Repülés közben látod a tájat, házakat, mozgó autókat, vonatokat és akár egy repülőgép hordozóra vagy olajfúró platformra is leszállhatsz, mintha ott lennél. 
Kezdőknek és haladóknak egyaránt! 

Nálunk valóságos a helikopter vezetés élménye.  Úgy vezetheted, mint egy igazi helikoptert, természetesen minden veszély nélkül, de azonos élménnyel. 
Többen is jöhettek, mert természetesen a 30 perces idő alatt lehet cserélni is.

   

Kilencéves kortól bárki bátran válhat nálunk pilótává. 
Vannak olyan felnőttek, akik nálunk kezdtek megismerkedni a helikopter vezetés rejtelmeivel, és már van igazi „jogosítványuk”.

Foglalási feltételek

Happycopter

1119 Budapest, Hadak útja 6. (A Hadak útja 4. és 6. toronyházak közötti parkoló hátsó felében álló földszintes épület.) GPS koordináták: 47.462324, 19.027987

Weboldal link: www.happycopter.hu 

 

Online időpont foglalás szükséges, amely a következő linken lehetséges: https://www.happycopter.hu/idopont_foglalas.html

A foglalás megerősítése után a kapott emailre küldd el ezt a választ: A "Te Napod Láss csodát" élményprogramokból választottam a foglalásomhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére