Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hübris Sörfőzde túra tartályos kóstolással

A hübris egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő 2015-ben alapított kraft sör márka, melyet az alapító sörfőzőmester vezet a mai napig.

     

[1]

Leírás

Sörfőzde túra tartályos kóstolással 2 főre

Kóstolj érintetlen söröket tartályról! 60 perces főzdetúra korsós kóstolássokkal egybekötve.
A székesfehérvári vasútállomástól 200 méterre működik a 2000 literes főzőházzal rendelkező automata főzdénk. Várnak téged a csillogó vasak, és jéghideg sörök, szakértő sörmestereink!

   
60 perces sörtúra, bemutatva a sörfőzés folyamatát az alapanyag beérkezésétől a kész termék elkészültéig. A túra során lehetőség nyílik tartályról kóstolni, ami azért egyedülálló, mert a sör ilyenkor találkozik legelőször a felhasználóval és azt a sört kapjuk, amit a sörfőző megálmodott. A túra végén lehetőség nyílik a kötetlen sörözésre is az üzemünk területén kialakított vendégtérmben.

   

A program maximális időtartalma: 180 perc

Szabad főzdelátogatási időpontjairól érdeklődj a szolgáltatónál!

   

2018-ban valósult meg az álmunk, és szintet lépve megépült az ország egyik legmodernebb kisüzemi sörfőzdéje. Székesfehérvárra költöztünk, ahol a központtól egy pohárnyira működik a 2000 literes főzőházzal rendelkező automata főzdénk, ahol a tesztfőzeteket követően 2019 tavaszától már élesben folyik a munka. a 40 000 literes erjesztő kapacitással rendelkező kisüzemi főzdénkben a legnagyobb odafigyelés mellett készül a 12 féle sörünk.

   

Foglalási feltételek

Hübris Sörfőzde

8000 Székesfehérvár, Váralja sör 7679/A/2  - vasútállomástól 200 méterre

Weboldal link: https://hubris.hu/

 

Szabad főzdelátogatási időpontjairól érdeklődj a szolgáltatónál!

Előzetes bejelentkezés szükséges következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 20 360 1605
E-mail cím: hubris@hubris.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Harapj bele) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére