Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INFRASZAUNA és HYPOXI TRAINER bérlet - Re-Form Mozgásstúdió, Budapesten és Budaörsön

Segítünk, hogy újra formába lendülj! Szeretnéd újra hordani kinőtt ruháidat? Szeretnél aktívabban és egészségesebben élni? Látogass el mozgásstúdiónk valamelyikébe és próbáld ki alakformálás szolgáltatásainkat.

     

[6]

Leírás

10 alkalmas INFRASZAUNA + 1 alkalmas HYPOXI TRAINER 1 fő részére

Infraszauna Budapest és Budaörsön is. Jóleső melegség gőz nélkül. Az infraszaunák hatása a természetes gyógyítás és megelőzés hatékony eszközei. Az infravörös sugárzás képes behatolni az emberi szövetekbe, ennek eredményeképpen pedig számtalan megfiatalító és egészségjavító hatása van. Az infraszaunázás jótékony melegsége egyaránt ellazítja a testet és a lelket. A meleg hatására izmok elernyedjenek. Használata utána pedig felfrissültnek és kipihentnek érezheted magadat. Várunk szeretettel szaunázni 10 alkalommal!

   

Továbbá 1 alkalmas  HYPOXI TRAINERt is kipróbálhatod. A hypoxi célja a problémás területek vérkeringését javítani, ennek érdekében összeköti a régről jól ismert köpölyözés alapelvét egy zsírégető edzéssel. A kezelés alatt egy derékig érő, kapszulaszerű gépben ülünk, amelyben egy bicikli van beépítve. 30 percet kell tekerni közepes intenzitással, ami nem megerőltető. Közben érezzük, ahogy a nyomás a kapszulában hol csökken, hol nő, mint egy jóleső nyirok-masszázs. Zsírégetés, bőrfeszesítés, méregtelenítés, nyirokkeringés fokozása, narancsbőr eltüntetése.

   

Az edzéshez bő pamut póló, a tekeréshez edzőcipő vagy papucs.
Heti 3×30 perc. Korhatár nélkül, férfiak és nők is végezhetik.
Stúdiónkban képzett szakemberek felügyelik az edzéseidet, a kezelést minden esetben egyénileg, a Te igényeidhez igazítják. A módszert úgy alkották meg, hogy küszködés nélkül is elérd a kitűzött céljaidat.

Foglalási feltételek

Re-Form Mozgásstúdió

1. cím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 29.
2. cím: 2040 Budaörs, Budapesti út 123.

Weboldal link: https://reformstudio.hu 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen:  06 20 282 3134 (Budapest 13.ker.) és 06 30 577 6756 (Budaörs) vagy a hello@reformstudio.hu e-mail címen

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!


 

Az oldal tetejére