Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapaszkodj meg: VR élmények a VR Vidámparkban

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal (a szimulátoroktól a 4D-s VR-élményekig) felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. A virtuális valóság segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt.

     

[5]

Leírás

Választható VR élménycsomagok 2 fő részére a VR vidámparkban 

Adrenalin: Szálljatok be egy hidraulikus autószimulátorba, teljesítsétek a Beat Saber vagy a Fruit Ninja kihívásait, ugrassatok át szakadékokon egy motorral, kapaszkodjatok erősen a hullámvasúton és annál is jobban a katapultban…Az Adrenalin csomagot úgy állították össze, hogy garantáltan megemelje a vérnyomásodat!
A csomag az alábbi játékokat/élményeket tartalmazza:
- Beat Saber vagy Fruit Ninja: A Fruit Ninja nem véletlenül az egyik legaddiktívebb telefonos játék, amit mos még intenzívebb módon, VR-ban is ki tudtok próbálni, és akár össze is mérhetitek a pontszámaitokat. A Beat Saber reflexeket és ritmusérzéket próbára tevő játékában is kiderülhet, hogy ki a család legügyesebb tagja.
- Hullámvasút: Ha hiányzik a budapesti vidámpark, ha elkapott a nosztalgia vagy sosem ültetek még hullámvasúton, akkor itt most együtt átélhetitek a hullámvasutazás élményét a lehető legbiztonságosabb módon.
- Katapult: Egy klasszikus vidámparki élményt élhettek most át VR-ban. Milyen érzés az, amikor egy székbe vagytok szegezve, majd fellőnek az égbe? Most megtudhatjátok, ha van bennetek kellő bátorság, és bírjátok az ilyen jellegű izgalmakat.
- Hidraulikus autószimulátor: Ez kilóg a többi élmény közül, ugyanis nem VR, de annyira jó, hogy mégis betették az élményeik közé. Nem véletlenül használják profi versenyzők is. Egyszer mindenkinek próbára kell tennie vezetési képességeit egy hidraulikus autószimulátorban…

A VR élmény hossza: 45 perc. 


Gamer: Legyetek részesei a játékosok millióit megmozgató Assassin’s Creed franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes egy tökéletes bérgyilkossá, majd győzzétek le a vérszomjas Minotaurt! Ezután döntenetek kell: egymás ellen, vagy együtt akartok harcolni a különböző akciódús játékok során? Levezetésképpen fantasy-kalandok várnak titeket!A jeggyel az alábbi játékok közül 2-őt lehet választani:
- Assassin’s Creed: Ezúttal tüzes nyílvesszőkkel kell leszámolnotok mindenkivel, aki az utatokba áll, hogy megküzdhessetek a misztikus főellenséggel… A játék egy egyszemélyes kaland, amely során valódi sétát kell tenni egy vezetett útvonalon.
- Minotaur: Vedd fel a harcot a mitikus szörnnyel! Mielőtt azonban szembenézel vele, át kell verekedned magad a csontváz harcosok seregén! Vigyázz, mert bárhonnan támadhatnak a pókokkal és szűk folyosókkal teli labirintusban!
- Virtual Rabbids: Ne legyetek nyulak, inkább vegyétek fel a harcot a tapsifülesekkel! Egy igazán szórakoztató küzdelemre számíthattok, amely nem lesz mentes a kihívásoktól sem. Az igazán ügyesek megpróbálhatnak úgy is végigmenni, hogy minél kevesebbszer találják el őket.
- VR Géppuska: Ragadj meg egy látványos fegyvert, majd küzdj meg a sötétben rád támadó zombikkal (inkább felnőtteknek ajánljuk), vagy pedig egy mesés környezetben kalózokkal (inkább gyerekeknek javasoljuk).
A fentieken felül az alábbi játékok közül is választhatsz 1-et:
- Affected: The Manor
- Primordian
- Robotok arénája
- Elite Force
- Dead Zone_ Zombies
- Feketeszakáll és a Koponya-sziget

A VR-élmény hossza kb. 30 perc.


Aréna: Magyarországon csak itt érhető el a világszerte hihetetlen népszerűségnek örvendő Hologate platformja. Egy igazi küzdőtérbe léphettek be akár egyszerre négyen is, ahol ti lehettek az Angry Birds, megküzdhettek zombik seregével a Zombyte-ban, hócsatákat vívhattok pingvinekkel a Cold Clash-ben, séfekként álhattok helyt egy kalózhajón a Captain Cookban, összemérhetitek ügyességeteket a Tower Tagben, táncolhattok a Groove Guardians zenéinek ritmusára, és még számtalan játéklehetőség vár rátok…

Az alábbi játékok közül maximum 3-at tudsz választani:
- Zombyte
- Zombyte 2.0
- Angry Birds
- Captain Cook
- Cold Clash
- Groove Guardians
- Tower Tag
- Blasters of the Universe
- Slugterra
- Simurai

A VR-élmény hossza kb. 30 perc. 

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal (a szimulátoroktól a 4D-s VR-élményekig) felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. A virtuális valóság segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt. Hazánkban kizárólag nálunk érhető el a világszerte hihetetlen népszerű Hologate platformja és csak a VR Vidámparkban egy 4D-s időutazáson is részt lehet venni a dinoszauruszok és az egyiptomi piramisok világába. Vár egy fantasztikus világ, ahol lehetsz dinókat kutató tudós, egyiptomi felfedező, autóversenyző vagy rettenthetetlen zombivadász! Várunk egész évben a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő parkban!

        

     

Foglalási feltételek

VR Vidámpark

1066 Teréz krt. 62.

Weboldal link: https://vrparkbudapest.hu/ 

Előzetes bejelentkezés szükséges: +36 20 331 9343 , martin.viczian@vrparkeu.com 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosításhoz. 

Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére