Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karib-tenger kalózai szabadulós játék

Hódítsd meg a tengereket, találd meg a kincset! A Magic Rooms jóvoltából barátaiddal vagy családoddal kipróbálhatod a legújabb játékot, a Karib-tenger kalózait.

     

[5]

Leírás

1 óra játék, 2-8 fő részére. Az utalvány csak hétköznap használható fel.

A Magic Rooms jóvoltából most akár nyolcan is részt vehettek ebben a fergeteges játékban, ahol garantáltan olyan élményben lesz részetek, mint még egyik szabadulós játékban sem!

Ajánlatunkban egy méltán híres és kedvelt filmre épülő játékot kínálunk, ami garantáltan tetszeni fog! A játék színvonalas, nagyon magasra tették a mércét! A küldetés hatalmas területen és több helyszínen játszódik.

A történet Tortuga kikötőjéből indul, de a kalandok egy kalózhajó belsejébe is elvezetnek, és az odajutás sem lesz sétagalopp. A játékban két küldetést is teljesítenetek kell. A pályán valóban a kalózok világába csöppensz, lesz térképfejtés, kincskeresés, kalózhajó és ágyúgolyók is! Fiatal, zöldfülű kalózként juttok el Tortugára, a rettegett kalózkikötőbe. A kocsmába érve megpillantjátok a legendás Jack Sparrow kapitányt, aki éppen rumba folytja bánatát. Először hezitáltok, hogy oda merjetek-e menni hozzá, hiszen a hírhedt kalóz rengeteg legendás történet főhőse. Végül úgy döntötök, hogy egy üveg rumért cserébe hátha mesél nektek kalandjairól. Ekkor még nem is sejtitek, hog ezért az italért cserébe nemcsak egy történetet kaptok, hanem életetek kalandját is. A kapitány elmeséli Nektek, hogy a kraken elől menekült Tortugára, akit egy rosszul elsült alku keretében maga Davy Jones szabadított rá. Amint beértek a kikötőbe, a kraken rátámadt a hajóra, így azonnal el kellett menekülnie a legénységgel együtt. A baj az, hogy a kapitány kabinjában van valami, ami megfékezhetné Jonest, de Jack ne mehet vissza érte, ezért alkut ajánl Nektek. Ha feljuttok a hajóra – amit a kraken egy óra múlva a tenger mélyére ránt – és elhozzátok neki a kabinjából a tárgyat, egy elátkozott érmét ad érte cserébe, amit egy hajóra válthattok. Gondolkozás nélkül elvállaljátok a küldetést, hiszen egész életetekben egy ilyen kalandra vártatok. Jack mutat egy képet a tárgyról, majd elindultok. A kapitány látva, hogy milyen vakmerőek vagytok, utánatok szól: Ha elém hozzátok Jolly Rogert, az érmén kívül mesés kincs is üti a markotokat. Így hát elindultok és kezdetét veszi a kaland.

A Magic Rooms tényleg elvarázsol mindenkit ötletességével, eredetiségével és gazdag látványelemeivel. Egy új generációs szabaduló szoba, Óriási hangsúlyt fektetnek a látványvilágra, Jóval túlmutat a számkódos és kulcsos lakatok kinyitásán. Méretét tekintve jóval nagyobb, mint az átlagos szobák. Nem csak 1-2 helyiségből áll.

   

   

Foglalási feltételek

Magic Rooms

1095 Budapest Gát utca 36.

Weboldal https://magicrooms.hu/

Előzetes bejelentkezés szükséges: +36 20 361 41 02
Online: https://magicrooms.hu/masnaposok/foglalas.php

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosításhoz. 

Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak! Az ajánlat egy főre szól, előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható.

Az oldal tetejére