Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kétszemélyes bőségtál az Inferno Pizza-ban

Konyhánk, egy különleges, fúziós világot hozott el Újpestre, ahol,  a magyar és az olasz konyha legjavát vonultatjuk fel. A magyar és az olasz tradicionális ételek mellett, a két ország izgalmas alapanyagainak találkozása is megkóstolható az étlapunkról. 

      

[1]

Leírás

2 személyes bőségtál

Bőségtál tele rántott finomságokkal, ami után a család apraja-nagyja megnyalja mind a tíz ujját! A különféle rántott szeletek, sajtok és zöldségek nagy sikert aratnak. A jól bevált tál összeállítások közül mindenki talál magának kedvére valót. Csakis minőségi és friss alapanyagokat használunk fel ételeinkhez. Minden fogást olyan odaadással készítünk el, mintha magunknak csinálnánk.

Tartalma: Cordon blue, Caprese csirke, Rántott sajt, Baconba göngyölt szűzérme, Rántott gombafej, Hasábburgonya, Rizs, Vegyes savanyúság, Tartár

     

Az ajánlat feletti fogyasztás a helyszínen fizetendő. Az ajánlat a 10%-os szervízdíjat illetve italokat nem tartalmaz, ezek a helyszínen fizetendők.

       

Konyhánk, egy különleges, fúziós világot hozott el Újpestre, ahol,  a magyar és az olasz konyha legjavát vonultatjuk fel. A magyar és az olasz tradicionális ételek mellett, a két ország izgalmas alapanyagainak találkozása is megkóstolható az étlapunkról. Látogass el éttermünkbe, Újpesten, ahol Olaszországból importált hozzávalókból készítjük el ételeinket! Éttermünket az Újpest Központtól 3 percre találjátok családias, baráti környezetben!

Foglalási feltételek

Inferno Pizza Újpest

1042 Budapest, Király u. 25.

Weboldal link: https://www.infernopizza.hu/    

Előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon: +36 70 340 1740

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Harapj bele) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére