Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézműves táblás csokoládé készítő kurzus

Ismerkedj meg az igazi, prémium minőségű csokoládék világával, és készítsd el a saját ízvilágodnak leginkább megfelelő csokikülönlegességet!

     

[2]

Leírás

Lesd el a csokoládékészítés rejtelmeit mesterektől! Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai táblás csokiját. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni. A több órás kurzus résztvevői megtanulják a fortélyokat és táblás csokit öntenek. A program végén mindenki díszdobozba csomagolt ízletes csokival és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.


A résztvevők megismerkednek a csokifajtákkal és megkóstolják őket. Betekintést nyernek a csoki történelmébe. Megtanulják mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé. Profi csokoládémesterek által használt polikarbonát formát használhatnak és összehasonlíthatják a szilikon formával. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált csokoládéból a csokiformát, amely egy különleges élmény. Itt bátran lehet kísérletezni a feltétek tengerében: a különböző fűszerek, diófélék, mogyorófajták, liofilizált gyümölcsök, aszalt gyümölcsök, csokoládépasztilla, francia drazsé, cukorszórat, mályvacukor, gumicukorka mind-mind remek választás lehet. A résztvevők belülről is ízesíthetik a csokoládéikat és több fajta csokoládéval dolgozhatnak, hiszen több csoki táblácskát is alkothatnak. Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged. A csokoládé alapanyagokat akár itt is beszerezheted. Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról (részvételt követően 1 héten belül emailben eljuttatják a hozzáférést), amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is.

     


A programot bátran ajánljuk gluténérzékenyeknek. Laktózérzékenyektől, vegánoktól, cukorbetegektől valamint fogyókúrázóktól kérik, hogy jelentkezéskor a speciális kérést jelezzék, hiszen vegán étcsokoládé és édesítőszerrel édesített, cukormentes belga tejcsokoládé is lapul a raktárban.
Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített csokoládékat fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A kézműves csokoládé az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után. A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciáját pedig kiváló, tapasztalt cukrász oktatók biztosítják, köztük találod pl. az Ars Socolata Kft. tulajdonosát, aki a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója is egyben.
A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

     

Foglalási feltételek

Ars Socolata

1078 Budapest, Nefelejcs utca 19.

https://arssocolata.com/

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges az arssocolata@gmail.com email címen.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet örömök) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak.

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére