Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ki a jobb? GRUND lézerharc játék

Légy te is Nemecsek, Geréb vagy akárki más a Vörös ingesek közül, ti is csatázhattok a belváros szívében a Grundon! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes lézerharc játékot biztosítanak, köszönhetően a különféle játékprogramoknak és hangeffekteknek.

     

[4]

Leírás

A játéknak számos neve van: lézerharc, lasertag, lasergame, de mind egyet jelent. Fájdalommentes harc. A legmodernebb piacvezető technológiának köszönhetően a lézerfegyverekkel lehetőség nyílik játszani, nem kell merev mellényeket viselni. Biztonságos, nem kell védőfelszerelés! Csupán fejpántot, fegyvert és megkülönböztető jelzést kapnak a résztvevők.

Játszhatsz a Grundon vagy az űrben, de akár részt vehetsz egy igazi gengszter leszámolásban is! Változatos és akciódús lasergame játékokkal várnak mindenki! 

 A csomag tartalmazza:

  • igény esetén : speciális karakterek (orvos – gyógyító képesség, VIP, sniper) beállítását a fegyvereken,
  • szakszerű tréner személyzet általi lebonyolítást,
  • eredményhirdetést,
  • szükség esetén játék kiértékelését.
  • Időtartam: 1 óra
  • Létszám: max 10 fő

   

Életkortól függetlenül játszható! A lézerharc a tökéletes választás számodra és a csapatod számára! Budapest Belvárosában A Grund Lézerharc pályán játék előtt és után is van lehetőség asztalfoglalásra a bárban, ahol folytatódhat az ünneplés.

   

"A Lézerharc a SURVIVE-ALL® csapatépítő cég ernyője alá tartozik. A vállalat egyik vezérelve, hogy nem csupán gazdasági társaság vagyunk, hanem olyan emberek összessége, akik érdeklődnek a munkájuk iránt, és szeretik azt. A Lézerharc mint kifejezés is hozzánk fűzhető, hiszen sokáig lasertag néven volt ismert a játék. 2006 óta több mint 100.000 ember fordult meg különböző programjainkon. Ez idő alatt nem csupán szolgáltatásainkat, de eszközparkunkat is olyan irányba fejlesztettük, hogy minél szélesebb körben tudjuk kiszolgálni vendégeinket. Jelenleg több fix pályánk van az országban, ahol kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani és lassan 15 év tapasztalatot szereztünk outdoor játékok megszervezésében az országhatáron belül és azon túl."

Foglalási feltételek

Lézerharc- GRUND

1082 Budapest Nagytemplom utca 30.

Weboldal link: https://lezerharc.hu/

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken: https://lezerharc.hu/2022-idopontfoglalas/

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. 

Te Napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak! 

Az oldal tetejére