Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kismama, vagy Baba-mama fotózás

A családi örömök legnagyobbika a gyermek érkezése. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, és örökítsd meg szelfik helyett professzionális minőségű műtermi vagy szabadtéri képeken!

     

[4]

Leírás

Örökítsétek meg a babavárás különleges időszakát professzionális képeken!

30-45 perces műtermi vagy szabadtéri fotózás.

Természetesen örömmel várják az apukát és a testvéreket, sőt a nagyszülőket és más családtagokat is.

Az elkészült, legalább 100 képet 2 napon belül elérhetővé teszik az interneten. Ezekből Ti választhatjátok ki a 16 retusálandót. 

   

Hosszabb fotózást, és ezzel együtt több képet is kérhettek. Felára: 4 000 Ft/30 perc (+25 db kép, köztük +3 db retusált fotó). 

Az ajánlat a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár saját otthon is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.

A fotózáshoz saját kellékeket is hozhattok, amelyekkel a képeket még személyesebbé tehetitek, és átöltözésre is van lehetőség.

A Blende Fotó Budapest - gabor* photography 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat magánszemélyeknek és közületeknek a fotózás és fotós oktatás területén. Akár tanulni, jobb képeket készíteni szeretnél, akár csak a családi fotóalbumot gazdagítanád néhány tökéletes fényképpel, náluk a legjobb helyen jársz.

Foglalási feltételek

Blende Fotó Műhely - gabor* photography

1085 Horánszky utca 

Weboldal link: https://www.facebook.com/blendefotomuhely 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: steinerg@gaborphotography.hu 

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére