Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koccints saját pezsgővel: pezsgő készítő workshop

A Kern Pincészet azzal a céllal alakult 2012-ben, hogy kapcsolatot hozzon létre a bortermelés múltja és jövője között, ötvözve a tradíciót a természettel és a technikával. Tervünk a hagyományos, szinte elfeledett szőlőfajták „felélesztése” a legmodernebb és legkíméletesebb eljárásokat alkalmazva.

      

[4]

Leírás

Pezsgőkészítő workshop 1 fő részére

A pezsgő készítő workshop-on való részvétellel különleges élményben lehet részed a Kern pezsgő manufaktúrában, Balatonszőlősön. Mesélnek a pezsgőkészítés történelméről, és arról ők hogyan készítik pezsgőiket.  Kóstoltok a Kern pezsgő manufaktúra pezsgőiből (zenit 2017, olaszrizling 2014 IWSC London Bronz, furmint 2017, és sárga muskotály 2015 – ami 2020-ban London Decanter bronzéremmel díjazott). Kóstolás után elkészítitek saját palack pezsgőtöket, amit haza is vihettek és akkor koccintotok vele, amikor csak szeretnétek. 
A pezsgőnket jellegzetes helyi szőlőfajtákból (pl.: zenit, olaszrizling, szürkebarát, zweigelt illetve tokaji területeinkről sárga muskotály, hárslevelű és furmint), tradicionális eljárással (Méthode Traditionnelle) készítik. Palackban, seprőn érlelik minimum három évig, és kézzel degorzsálnak.

     

Az ajánlat tartalma:

- Pezsgőkészítés történelmének bemutatása

- Kern pezsgők kóstolása

- Saját pezsgőtök elkészítése

     

     

Foglalási feltételek

Kern Bor és Pezsgőház

8233 Balatonszőlős Penke dűlő HRSZ 639

Weboldal link: https://www.kernwines.com/

 

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás a +36 30 943 5252 telefonszámon, vagy az info@kernwines.com e-mail címen szükséges 48 órával az érkezés előtt.

Az ajánlat 2023.04.07 – 2023.10.31. között, nyitvatartási időben felhasználható.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére