Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Konzultáció és személyi edzés - FIT360 Fitnesz Stúdió - 1135 Budapest, Lehel utca 68/A

Ha a formásodás, szálkásítás, fittség elérése a cél, ha a legújabb trendeket is követő dinamikus edzésben gondolkozol, mely nem csak magabiztosabbá, de egészségesebbé is tesz. Gyere el hozzánk, és próbáld ki profi csapatunkat. Nálunk nem kell bérletet venned, ha személyi edzésre jössz, nincs extra költség.

         

[6]

Leírás

Konzultáció (60 perc) + 2 alkalmas személyi edzés (2x60 perc) - 1 fő részére

Mi, a FIT360-nál ismerjük az 1:1-es személyi edzés előnyeit. Nekünk, mint alapítóknak, 20.000 óra magánedzés van a hátunk mögött. Azoknak ajánljuk, akik úgy érzik, hogy meg kell tanulniuk az alap mozdulatokat: guggolás, kitörés, előrehajlás, tolás, húzás és a törzs rotációja, vagy nehézségük van a helyesen időzíteni a ki- és belégzést a gyakorlatok alatt. Kérjük azok is ebben gondolkodjanak, akik régebbi sérüléseik és operációik miatt nem tudnak teljes értékűen edzeni még.

       

       

Ezek az edzések rendkívül jó alkalmak arra, hogy megtanuljunk odafigyelni a tartásunkra és a mozgásunkra. Minden órát gerinc mobilitással kezdünk. Eszközeink ugyanazok, mint a HIIT és Súlyzós órákéi, csak a tempó lassabb és a gyakorlásnak is helyet adunk. Külön figyelmet fordítunk a törzs izmainak edzésére. Itt lehetőséged lesz házi feladatot is hazavinni edződ ajánlására, korrekciós gyakorlatok formájában.
Mindezt megelőzi egy személyes konzultáció az edzővel: Az 1:1 -es találkozón megbeszéljük a rövid és hosszútávú célokat, átbeszéljük a  problémákat, esetleges fájdalmakat. Állapotfelmérés során mozgás és fizikai felmérés is történik.

        

        

A rendszeres testkompozíció mérések, pedig segítenek fókuszban maradni. A sérülések elkerülhetőségéről a helyes testtartásra való nevelés és az edzők által adott házifeladatok gondoskodnak.

Foglalási feltételek

FIT360 Fitnesz Stúdió

1135 Budapest, Lehel utca 68/A

Weboldal link: https://fit360fitness.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőség valamelyikén lehetséges: 
Telefonszám: +36 70 608 7848
E-mail cím: edzes@fit360fitness.hu       
Honlap: https://fit360fitness.hu/foglalas/

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére