Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korlátlan havi csoportos bérlet a FIT360 Fitnesz Stúdióban

Ha a formásodás, szálkásítás, illetve a fittség elérése a cél, ha profi, szakszerű és a legújabb trendeket is követő dinamikus, magas kalóriafogyasztású, rövid edzésben gondolkozol, mely nem csak magabiztosabbá, de egészségesebbé is tesz. Gyere el hozzánk, és próbáld ki óráinkat. 

         

[4]

Leírás

Korlátlan havi csoportos bérlet 1 fő részére

Változz, Formálódj, Erősödj, Legyél az, aki már régóta lenni szeretnél! Ma már közismert tény, hogy a formás, reziliens, sportos test eléréséhez szükség van súlyok használatára, nem elég csak kardiózni. Erre a hölgyek figyelmét is mindig felhívjuk. Mobilitás kombinációkkal kezdünk rúd, mobility stick segítségével. Alapvetően a Paul Chek által népszerűsített Ősi Mozgás Mintákat használjuk iránymutatóul a programok alapjainak kialakításakor (Primal Movement Patters  – by Paul Chek), ezért alap gyakorlatok a guggolás, kitörés, előrehajlás, tolás, húzás és a törzs rotációja, ezek tulajdonképpen mindennapjaink mozgásmintái is, funkcionális gyakorlatoknak is nevezik ezeket. Az egyes izomcsoportokat nem izoláltan, hanem ezekbe a mozgásmintákba integráltan dolgoztatjuk, így optimalizálva a kalóriaégetést is. Mivel gépeket nem, csak kézi súlyzókat és saját testsúlyunkat használjuk, nem limitáljuk ízületeinket a gépek mozgástartományára. Az izmok szépen arányosan fejlődnek, egy szép esztétikus test érhető el. Az edzések alkalmasak funkcionális izomnövelésre és zsírégetésre is. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne egy izgalmas, változatos, motiváló edzésben részt venni, illetve azoknak akiknek fontos a fittségük az esztétikai megjelenés mellett.

       

Figyelem, nincs két egyforma óra!

30 napos bérlet, 2x1 óra/nap

EDZÉSEINK 45 PERCESEK

Kérünk mindenkit, hogy 2 órával órakezdés előtt mondja le az órát, ha nem tud eljönni, különben másoktól veszi el a helyet. Ha nem teszel így, egy alkalom levonódik vagy egy napot levonunk az időszakos bérletedből.

       

Minden héten a következők szerint osztjuk be a hetet: kedden, csütörtökön és szombaton magas intenzitású órákat tartunk, rámegyünk a kardióra, zsírégetésre, szálkásításra; míg hétfőn, szerdán és pénteken a súlyokra koncentrálunk, fokozva az erőfejlesztést és a funkcionális izomzat kialakítását.

        

Ha szeretnéd jól is érezni magad miközben égeted a kalóriákat, fogysz, szálkásodsz, izmosodsz és nem utolsó sorban egészségesebbnek, energetikusabbnak is érezd magad már a kezdetektől, akkor itt a helyed. GYERE ÉS PRÓBÁLJ KI BENNÜNKET!

        

Ez egy kivételes terem, egy kivételes program, egy kivételes edzőgárda Londonból és most már neked is elérhető!

Foglalási feltételek

FIT360 Fitnesz Stúdió

1135 Budapest, Lehel utca 68/A

Weboldal link: https://fit360fitness.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőség valamelyikén lehetséges: 
Telefonszám: +36 70 608 7848
E-mail cím: edzes@fit360fitness.hu       
Honlap: https://fit360fitness.hu/foglalas/

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére