Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lazulj el velünk! - Royal Body Salon - 1203 Budapest, Vörösmarty u. 3.

Fiatalos csapattal indultunk útnak. Egy vadonatúj környezetben szeretnék kényeztetni a szépülni vágyó hölgyeket és urakat, valamint EMS és Infra Trainer edzéseinkkel konditok is karban tartható.

      

[6]

Leírás

90 perces nyirokmasszázs 1 fő részére 1 alkalommal

Manapság a stressz egyre több fizikai panaszt vált ki és sok betegség fő okozója. Sokan nem tudják kezelni sem, de egy masszázs ebben az esetben is segíthet. Nem csak a bőrt, az izmot és a vérkeringést frissíti fel, de nyugtató hatást fejt ki az idegrendszerre is, ezzel ellensúlyozva a negatív válaszreakciókat. Masszázzsal oldhatjuk az izmok akaratlan feszülését, és hatást gyakorolhatunk a szívritmus működésére. Ellazítja az izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami nyugodt, tehermentes éjszakát biztosít. Ennek következtében mélyebb és egyenletes lesz a légzés, alacsonyabb lesz a vérnyomás. Közvetlen hatásként csökkenti az izomfeszülést, így az izmok rugalmassága és teljesítőképessége javul, valamint az anyagcseretermékek kiürülése felgyorsul, általános fájdalomcsillapító hatással bír.

       

Fiatalos csapattal indultunk útnak. Egy vadonatúj környezetben szeretnék kényeztetni a szépülni vágyó hölgyeket és urakat, valamint EMS és Infra Trainer edzéseinkkel konditok is karban tartható.
Igyekszünk figyelni a piaci változásokat, hogy ne maradjunk le, így kollégáink folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hogy az általuk megszerzett tudást a gyakorlatban ki is próbálhassátok.
Bízunk benne, hogy sok kellemes közös élményben lesz részünk.

      

Foglalási feltételek

Royal Body Salon

1203 Budapest, Vörösmarty u. 3

Weboldal link: www.royalbodysalon.hu

Foglalás és bejelentkezés szükséges a következő elérhetőség valamelyikén: +36 70 369 0622 vagy info.royalbody@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére