Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MaiNyúl Garzon Borászat pincéjében 6 tételes borkóstoló

A világ egyik legkülönlegesebb kisüzemi borászatát Lesti Zoltán tulajdonos vezeti, ami a Nyugati pályaudvartól nem messze lévő bérház egyik pincéjében működik és a MaiNyúl Pincészet néven lett bejegyezve.

     

[9]

Leírás

MaiNyúl Garzon Borászat pincéjében Budapesten 6 tételes borkóstoló 2 fő részére

Lesti Zoli komoly tapasztalattal bíró szakember fog végig vezetni benneteket  a MAINYÚL garzonborászat budapesti borkóstolóján. 6 bort fogtok megkóstolni ezen a különleges helyszínen megtartott borkóstolón. Badacsonyi, villányi, hajósi és dörgicsei alapanyagból készült borral: rajnai rizlinggel, merlot-val, cabernet franc-nal és cabernet sauvignonnal, valamint kékfrankossal biztosan fogsz találkozni.
A kóstoló a pincében lesz, pár méterre a tartályoktól és a hordóktól, a helység hátsó részében megmutatják nektek, hogy mégis hogyan fér el egy ilyen kis helyen feldolgozó, érlelő és még vendégtér is. 
Gyertek Budapest VI. kerületi  borospincéjébe  és kóstoljatok a pesti belvárosban készült borokat!

   

A világ egyik legkülönlegesebb kisüzemi borászatát Lesti Zoltán tulajdonos vezeti, ami a Nyugati pályaudvartól nem messze lévő bérház egyik pincéjében működik és a MaiNyúl Pincészet néven lett bejegyezve. Zoli két évtizedes vendéglátós múlttal a háta mögött, jelenleg a Tokaj Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet Magyarországi Kereskedelmi vezetője, dolgozott a badacsonyi Villa Tolnay borászatban is, így nem ismeretlen előtte egy borászati üzem működése. Az elmondottaknak megfelelően rengeteget kísérletezik fajtákkal és borvidékekkel egyaránt, oda megy, ahol jó szőlőt talál.

   

   

   

Foglalási feltételek

Csutorás Pince Eger

3300 Eger, Kistályai út 43.

Weboldal link: https://almagyar.hu/

 

Előzetes bejelentkezés a következő elérhetőségen:
Telefonszám: +36 70 616-7750, +36 30 9350-169

A kártya csak hétfőtől-szombatig 10-18 között használható fel, telefonos egyeztetés szükséges!

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére