Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Badacsonytomajon a A Villa Sandahl pincészetben 6 tételes kóstoló

A Villa Sandahl pincészet 2004 óta foglalkozik borkészítéssel a Balaton északi partján elterülő legmagasabb tanúhegyen. Az alapító svéd testvérpár egy dologban a kezdetektől eltökéltnek bizonyult: a cél nem lehet más, mint kiemelkedő minőségű borokat készíteni.

     

[9]

Leírás

Badacsonytomajon a A Villa Sandahl pincészetben 6 tételes kóstoló 2 fő részére

A hozzánk ellátogatók nem csak a boraink adta illat- és ízélményekben merülhetnek el, de a birtokközpontunkon megpihenve az egyik legszebb balatoni panorámát is élvezhetik. A Kezdet dűlő közepén festői balatoni tájkép tárul elénk, melynek minden szépségét kiélvezhetik vendégeink a teraszunkon ejtőzve.

   
Igaz, csak Rajnai rizlinget dolgozunk fel, mégis évjáratonként és évjáraton belül is rendkívül változatosak a boraink. Tételeink varianciáját a különböző mustfrakciók, a dűlők, az évjárati sajátosságok adják, illetve hogy friss, vagy éppen palackérett borról beszélünk-e.
A kért borkóstoló szakképzett kollégánk vezetésével történik, melynek során sok apró és lényeges készítési eljárást ismerhetnek meg kedves vendégeink.
A borkóstolón való részvétel egy előre egyeztetett időpontban lehetséges, ehhez kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.
A kóstolósorainkat az aktuális borlapunk alapján állítjuk össze. A kóstolómennyiség minden bor esetén 0,5 dl. A borkóstoló csomagok vizet és friss pékárut tartalmaznak.
A borkóstolók időtartama max. 1,5 óra.

   

   

Foglalási feltételek

MaiNyúl Garzon Borászat

1062  Budapest, Székely Bertalan utca 28.

Weboldal link: https://www.facebook.com/people/MAINY%C3%9AL/100072447642592/

 

​Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 946.9093

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére