Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Mártott, vágott bonbon készítő tanfolyam 3 fő részére

Díszített, mártott, vágott bonbon, ganache krémbonbon és töltött trüffel golyó készítő tanfolyam. Igazi hiánypótló és több szempontból is egyedülálló ez a trüffel tanfolyam, mivel két tanfolyam anyagát öntötték egyetlen kurzusba. 

     

[14]

Leírás

Mártott, vágott bonbon készítő tanfolyam 3 fő részére

A tanfolyam különlegessége, hogy sok olyan különböző, ritkán tanított technikát lehet elsajátítani a workshop során, ami a szokásos bonbon tanfolyamoknak nem része. Minden munkafolyamatban részt tudsz venni és a saját trüffeljeidet elkészíteni, amiket végül díszdobozban haza is vihetsz. 

Ahogy a normál bonbon / táblás csokoládé tanfolyamukon is, a temperálás trükköket is megismertetik és erről jegyzetet is adnak a résztvevőknek.

Azoknak is ajánlott a tanfolyam, akiknek nincs otthon polikarbonát vagy szilikon formájuk a bonbon öntéshez, mégis szeretnének egyedülálló, különleges bonbonokat és trüffeleket készíteni. Illetve a bonbon tanfolyamukon már végzett kurzustagjaik számára is kitűnő lehetőség e tanfolyam új fortélyok elsajátítására.

     

Mit is rejteget ez a tanfolyam?
A workshop kb. 4 órája során díszített vágott bonbonokat (ganache krémbonbont) készítetek:

  • Elsajátítjátok több ganache receptjét, a keretbe töltés és a szeletelés módját
  • A ganache-t temperált csokiba mártjátok
  • Díszítitek aprított magvakkal, liofilzált és aszalt gyümölcsökkel, ételfestékkel, színes transzfer fóliával, struktúra fóliával.

Töltött trüffel golyókat is készítetek:

  • Ganache-t főztök
  • Megtöltitek a trüffel shell csokoládé golyókat
  • Befeditek őket
  • Csokiba mártjátok
  • Díszítitek

Mi más teszi még különlegessé ezt a tanfolyamot?

  • Trükköket, fortélyokat mutatnak be, hogyan lehet sok százezer forintokért beszerezhető eszközöket otthon, házi módszerekkel helyettesíteni
  • Megismertetik a csokoládé történetét
  • Különböző csokoládékat lehet kóstolni, megismerni
  • Bonbonjaidat, trüffeljeidet díszdobozban hazaviheted
  • Kétfajta temperált csokoládéval lehet dolgozni
  • Megmutatják milyen alapanyagokra lesz majd szükséged, és azokat a kurzus után akár náluk is beszerezheted
  • Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok
  • Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is, amikhez nincs szükséged gránit vagy márványlapra otthon
  • A legkiválóbb belga csokoládéval dolgoztok
  • Hűsítő italok, kávé, ásványvíz gondoskodik még arról, hogy tökéletesen érezd magad.

     

A programot bátran ajánljuk gluténérzékenyeknek, vegánoknak és laktózérzékenyeknek is.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített trüffeleket fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is itt a helyed! 

A résztvevők neveinek előzetes megadása esetén oklevelet biztosítunk.
A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Foglalási feltételek

Ars Socolata

1078 Budapest, Nefelejcs utca 19.

https://arssocolata.com/

 

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges az arssocolata@gmail.com email címen.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Exkluzív páros élmények) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére