Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Mártott, vágott bonbon készítő tanfolyam

Díszített, mártott, vágott bonbon, ganache krémbonbon és töltött trüffel golyó készítő tanfolyam. Igazi hiánypótló és több szempontból is egyedülálló ez a trüffel tanfolyam, mivel két tanfolyam anyagát öntötték egyetlen kurzusba. 

     

[2]

Leírás

A tanfolyam különlegessége, hogy sok olyan különböző, ritkán tanított technikát lehet elsajátítani a workshop során, ami a szokásos bonbon tanfolyamoknak nem része. Minden munkafolyamatban részt tudsz venni és a saját trüffeljeidet elkészíteni, amiket végül díszdobozban haza is vihetsz. 

Ahogy a normál bonbon / táblás csokoládé tanfolyamukon is, a temperálás trükköket is megismertetik és erről jegyzetet is adnak a résztvevőknek.

Azoknak is ajánlott a tanfolyam, akiknek nincs otthon polikarbonát vagy szilikon formájuk a bonbon öntéshez, mégis szeretnének egyedülálló, különleges bonbonokat és trüffeleket készíteni. Illetve a bonbon tanfolyamukon már végzett kurzustagjaik számára is kitünő lehetőség e tanfolyam új fortélyok elsajátítására.

     

Mit is rejteget ez a tanfolyam? A workshop 3-4 órája során díszített vágott bonbonokat (ganache krémbonbont) készítetek:

- elsajátítod több ganache receptjét, a keretbe töltés és a szeletelés módját

- a ganache-t temperált csokiba mártjátok

- díszítitek aprított magvakkal, liofilzált és aszalt gyümölcsökkel, ételfestékkel

- díszítitek színes transzfer fóliával

- díszítitek struktúra fóliával.

Töltött trüffel  golyókat is készítetek:

- ganache-t főztök

- megtöltitek a trüffel shell csokoládé golyókat

- befeditek őket

- csokiba mártjátok

- díszítitek.

Mi más teszi még különlegessé ezt a tanfolyamot?

-trükköket, fortélyokat mutatnak be, hogyan lehet az amúgy egyenként sok százezer forintokért beszerezhető eszközöket otthon, házi módszerekkel helyettesíteni

-megismertetik a csokoládé történetét

-különböző csokoládékat lehet kóstolni, megismerni

-bonbonjaidat, trüffeljeidet díszdobozban hazaviheted

- más manufaktúrák kurzusaival ellentétben a kurzuson nem csak egy, hanem kétfajta temperált csokoládéval lehet dolgozni

- megmutatják az otthoni sikerhez milyen alapanyagokra lesz majd szükséged, és azokat a kurzus után akár máluk is beszerezheted

- részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok

- megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is, amikhez nincs szükséged gránit vagy márványlapra otthon

- a legkiválóbb belga csokoládéval dolgoztok

- hűsítő italok, kávé, ásványvíz gondoskodik még arról, hogy tökéletesen érezd magad.

A programot bátran ajánljuk gluténérzékenyeknek.

Laktózérzékenyektől, vegánoktól, cukorbetegektől valamint fogyókúrázóktól kérik, hogy jelentkezéskor a speciális kérést jelezzék, hiszen vegán étcsokoládé és édesítőszerrel édesített, cukormentes belga tejcsokoládé is lapul a raktárban.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített trüffeleket fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is itt a helyed! 

Tanfolyam vezető: Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

Oklevelet adnak, amennyiben korábban megkapják a résztvevők nevét.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Foglalási feltételek

Ars Socolata

1078 Budapest, Nefelejcs utca 19.

https://arssocolata.com/

 

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges az arssocolata@gmail.com email címen.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet örömök) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére