Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menyasszonyi smink szemöldök formázással - Tauszky Szépségszalon - Diamond Face Szépségszalon - Érd/Székesfehérvár

Úgy gondolom, hogy amíg a lelkünk nincs rendben, addig a kezeléseknek sem lesz maximális hatása. Ezért mindig arra törekszem, hogy vendégeim jól érezzék magukat abban a 30-120 percben, amit nálam eltöltenek, hogy aztán feltöltődve, kipihenve lépjenek ki az ajtómon.

     

[6]

Leírás

Menyasszony smink + szemöldök formázás 1 fő részére

Az eddigi tapasztalataim alapján összeszedtem néhány gondolatot, hogy mire készüljetek, ha menyasszony sminkre adjátok a fejeteket.
A próba smink nagyon fontos, mert itt tudjuk megbeszélni az elképzeléseteket, ki tudjátok tapasztalni, mennyire tartós a smink, itt kiderül, ha véletlenül valamire érzékenyek vagytok. Hogy a nagy napon ne legyen semmi meglepetés. Hozhattok képet is sminkekről, igyekszem hozzátok igazítani.
A végeredmény akkor lesz igazán szép, ha a bőrötök is rendben van. A próba smink napján ebben is tudok tanácsot adni, érdemes a két időpont közé vagy az első alkalom elé beiktatni legalább egy szépítő kezelést. De már egy bőrradír is csodákra képes.

      
Egy óra alatt nem tudlak Titeket teljes puccba vágni, úgyhogy két óra szánjatok rám kérlek. A próba sminkre mindenképp, a konzultáció miatt.
Sajnos nekem még nincs autóm, így csak a szalonban tudok munkát vállalni, de megbeszélés alapján lehet találunk megoldást a kiszállásra. Ez plusz költség..
Ha lenne még kérdésed, kérlek ne tartsd magadban.
Várlak szeretettel, szépülj nálam a nagy napra!

      

Foglalási feltételek

Tauszky Szépségszalon - Diamond Face Szépségszalon

2030 Érd, Diósdi út 63. VAGY 8000 Székesfehérvár, Malom utca 49.

Weboldal link: https://olivinkozmetika.hu/ és https://www.diamondface.hu/szalon

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén: 
Telefonszám: +36 20 251-2932
E-mail cím: kapcsolat@olivinkozmetika.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére