Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műtermi fotózási gyakorlat

Kiscsoportos gyakorlat keretében lehetőséged van megismerni a műtermek kínálta változatos világítási lehetőségeket, amelynek tapasztalatait sikerrel használhatod a mindennapos fotós körülmények között is.

     

[4]

Leírás

Műtermi fotózási gyakorlat 1 fő részére.

A stúdiófotózás nem mindennapi tevékenység még a hivatásos fotósok körében sem, a kedvtelésből fényképezőknek pedig még ritkábban van alkalmuk erre, pedig a fények tudatos irányítása hasznos természetes körülmények között is, ha tudjuk, mit és hogyan csináljunk,
Workshopunkon megismerheted a műtermi fotózás eszközeit, azok használatát és beálltásait, valamint a különböző világítások hatásait a végső látványra. Így a fényekkel fejezheted ki a képeken az elérni kívánt hatást, legyen az drámai, vidám, ijesztő, romantikus vagy bármi más.
A wokshopot megelőzően a szükséges elméleti anyagot on-line konferencia keretében átismételjük.
A négy órás workshop bevezetőjében szó esik a stúdiófotózás elméletéről, a résztvevők megismerik az eszközöket és a fényképezőgép szükséges beálltásait, majd több különböző világítás mellett fotózhatják modellünket. Az elkészült képeket pedig igény esetén előre egyeztetett időpontban on-line képértékelésen vitatjuk meg.
    FONTOS! 
A modellfotós workshopnak nem tárgya a fényképezőgép, objektívek és kiegészítők használatának megismerése. A sikeres részvételhez elengedhetetlen a fotózás alapjainak ismerete (expozíciós beállítások (P, A, S, M) / blende / zársebesség / ISO, mélységélesség, bemozdulás, fehéregyensúly, autofókusz és kézi élességálltás). Fontos a fényképezőgép biztos kezelése sötétben is.
Az önálló munkát a workshop vezetője az eszközök és az egyes világítási módok bemutatását és beállítását követően tanácsaival segíti és irányítja, de a fényképezési alapismeretek elsajátítása nem része a workshopnak. A regisztrált résztvevőknek elküldjük az elméleti tudnivalókat tartalmazó dokumentumot, amely segít az alapismeretek felelevenítésében, valamint előzetes on-line konzultációra is biztosítunk lehetőséget.

A workshop folyamán a résztvevők a saját eszközeiket használják, de a stúdiófotózáshoz szükséges eszközöket a szervezők biztosítják. Díj ellenében fényképezőgép és objektív is igényelhető.
Ha a workshoppal elégedett vagy, más tanfolyamainkon folytathatod a tanulást, akár on-line, akár személyesen. Csatlakozhatsz közel ezer fős on-line fotós közösségünkhöz és klubunkhoz is. Itt is felteheted kérdéseidet, és megmutathatod képeidet is. Sőt! Fotóidat kiállíthatod évente megrendezett fénykép-ÁSZok kiállításunkon is.

Tematika
- A stúdiófotózás elméleti alapjai, eszközök. A fényképezőgép szükséges beállításai.
- Modellfotózás különböző világítási beállításokkal.
- On-line képértékelés későbbi, egyeztetett időpontban.

   

Tudnivalók
•    Workshopot legalább 3 fő jelentkezése esetén indítunk, a jelentkezőkkel egyeztetett időpontban. Akár hétvégén is.
•    Maximális létszám workshoponként 5 fő
•    Fényképezőgép-objektív bérleti díja: 20 000 Ft
•    Egyéni konzultációs lehetőség.
•    Tanácsadás fényképezőgép és kiegészítők vásárlásához.
•    A workshop elvégzéséről hallgatóink oklevelet kapnak.
•    Kedvezmény a további tanfolyamok részvételi díjából.

A Blende Fotó Budapest - gabor* photography 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat magánszemélyeknek és közületeknek a fotózás és fotós oktatás területén. Akár tanulni, jobb képeket készíteni szeretnél, akár csak a családi fotóalbumot gazdagítanád néhány tökéletes fényképpel, náluk a legjobb helyen jársz.

Foglalási feltételek

 Blende Fotó Suli - gabor* photography 

1085 Horánszky utca 

Weboldal link: https://www.facebook.com/blendefotomuhely 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: steinerg@gaborphotography.hu 

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére