Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Négykezes aromaolajos thai masszázs - Dynamic Thai Masszázs, 1181 Budapest, Gilice tér 51.

Képzeljen el egy helyet, ahol elfelejtheti a túlhajszolt hétköznapokat, ahol rátalálhat a belső harmóniára, a békesség, pozitív energia és kikapcsolódás világára. A Pestszentlőrinc szívében talál egy kis szigetet, amely mindezt nyújtja Önnek.                       

     

[6]

Leírás

1 órás négykezes aromaolajos thai masszázs - 1 fő részére                                                 

A Thai aromaolajos masszázs keveréke, a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. A masszázs menete lényegében megegyezik a tradicionális thai masszázséval, azzal a különbséggel, hogy az olajtól csúszóssá vált testen eltérő fogásokat alkalmaznak. Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körül ölelik a testet és felszívódva az orron át belélegezve hatnak. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.
Ajánlott frissítő célzattal, testmozgás pótlására, mozgásszervi betegségek, fájdalmak (hát, nyak, gerinc, derékproblémák) enyhítésére, kezelésére.

   

A négykezes olajos masszázs igazán különleges és relaxáló élményt nyújt a hozzánk betérők részére. A két masszőr egyidejű munkája során több idő jut az adott testrésze, így a négykezes technika megsokszorozza a masszázs jótékony hatását. A kezelés által nem csak dupla élményben, hanem egy igazi pihentető és mély relaxációban lehet részünk, hiszen az agy nem tud egyszerre két területre koncentrálni, ezért 15- 20 perc után a szervezetünk teljesen ellazul. Ennek köszönhetően elérjük a mély relaxációt, amely segít elűzni a felhalmozódott feszültségeket, nyugtatja az idegrendszert és feltölt energiával. Az eljárásnak köszönhetően erősebb a masszázs méregtelenítő hatása, így eltávolítja a salakanyagokat és erősíti az immunrendszert is.

   

A Dynamic Thai Masszázs biztosítja azt a helyet, ahol a rohanó világban megpihenhetünk, ellazulhatunk akár egy órácskára is, ahol megnyugtatjuk, felüdítjük, kényeztetjük, figyelünk panaszaira, enyhítünk fájdalmán és fáradtságán. Szalonunk, modern, exkluzív környezetben, profi színvonalú szolgáltatásokkal várja leendő és jövőbeni vendégeit!

       

Foglalási feltételek

Dynamic Thai Masszázs

1181 Budapest, Gilice tér 51.

Weboldal link: https://dynamicthaimassage.net

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen:  +36 30 685 9123

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!


 

Az oldal tetejére