Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NERF 120 perces csoportos-családi jegy

Várunk titeket a fóti Auchan butiksorán két tematikus Nerf pályával, hozzájuk tartozó születésnapi rendezvényteremmel, 3D-s moziteremmel és két jópofa Jusski logikai szabadulószobával. 

     

[11]

Leírás

NERF 120 perces csoportos-családi jegy (max 5 fő) - Fót

Több Nerf pályával várjuk az eltökélt harcosokat Fóton. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a harcstílusodhoz illőt a 20 fajta fegyvert felvonultató arzenálunkból és már kezdődhet is a csatározás! Kicsiket és nagyokat egyaránt vár a Nerf élménypálya! Csak ragadj szivacskilövőt, húzódj fedezékbe és indulhat az önfeledt csatározás!
NERF belépő árak tartalmazzák a szivacslövőt, 10 db töltényt és a védőszemüveget.
Tájékoztatunk, hogy hétvégi NERF egyéni pályafoglalás a születésnapi rendezvények miatt csak korlátozottan lehetséges, a zsúfoltság elkerülése érdekében kérlek, előre egyeztess kollégáinkkal.

   

Várunk titeket a fóti Auchan butiksorán két tematikus Nerf pályával, hozzájuk tartozó születésnapi rendezvényteremmel, 3D-s moziteremmel és két jópofa Jusski logikai szabadulószobával. 
Ráadásul a helyszínen shopunkban mindent megtalálsz, ami egy szuper Nerf partihoz kell, de ami a legjobb: van egy óriás csúszdánk is, amit mindenki díjmentesen használhat!

Foglalási feltételek

Csupakaland Családi Élménypark - Fóti Park

2151 Fót, Fehérkő utca 1. (Fóti Auchan), 

Weboldal link: https://csupakaland.hu/

 

Előre foglalás nem szükséges a Nerf és szabaduló szoba játékokhoz, de egy előzetes telefonos (0670 418 1980) érdeklődés mindenképp ajánlott a szabad helyek felől a szülinapi foglalások miatt. 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Kicsik és Nagyok) a beazonosítás végett!

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére