Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Palatinus vagy Lukács Gyógyfürdő belepő a hét bármely napján

A budapesti Lukács fürdőt különleges gyógyvize, patinás épületegyüttese és egyedi hangulata miatt mindig is szívesen látogatták a művészvilág jeles képviselői, és még a mai napig is kedvelt találkozási pont. A Palatinus vízellátását a Margitsziget fúrt termál kútjai biztosítják.Közülük a legjelentősebb a 310,75 méter mélységű Magda hévízkút.

     

[5]

Leírás

Belépőjegy a Palatinus vagy Lukács fürdőbe 2 főre szekrénnyel a hét bármely napjára

A belépőjegy egész napra érvényes, azonban csak egyszeri belépésre jogosít!

   

A budapesti Lukács fürdőt különleges gyógyvize, patinás épületegyüttese és egyedi hangulata miatt mindig is szívesen látogatták a művészvilág jeles képviselői, és még a mai napig is kedvelt találkozási pont. A fürdő gyógyvize a 6 km hosszú és 30 m vízmélységű, kevert vizű Molnár János-barlangból származik.

   

A Palatinus vízellátását a Margitsziget fúrt termál kútjai biztosítják.Közülük a legjelentősebb a 310,75 méter mélységű Magda hévízkút. A gyógyvíz magas ásványi anyag tartalma miatt elsősorban gyógyászati célokat szolgál, de egészségmegőrző, vitalizáló, közérzetjavító hatása miatt a wellness területén is kiválóan alkalmazható. A strand közel 8 hektáros füves területen helyezkedik el, ahol az árnyékot több száz fa biztosítja. A fatelepítés folyamatos, a legyakoribb  fajták a hárs, a juhar, az ostorfa és a nyár.

Foglalási feltételek

Széchenyi Fürdő

1146 Budapest, Állatkerti krt. 9-11 (Főbejárat - Az állatkert és a cirkusz közelében)

Weboldal link: https://www.szechenyifurdo.hu/

Gellért Fürdő

1114 Budapest, Kelenhegyi út 2.

Weboldal link: https://www.gellertfurdo.hu/

 

Foglalás menete:
Előzetes bejelentkezés szükséges minimum 24 órával korábban a frontoffice@hungariagroup.com e-mail címen, ami után emailben küldik el a belépéshez szükséges QR kódokat. A fürdőkbe a QR kód nélkül nem tudnak belépni.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) és a kártyán szereplő Egyedi azonosítót a beazonosítás végett!

Kizárt időszakok:
Pünkösd: 2024.05.19-20.
Sziget Fesztival: 2024.08.07-12.
December 20-31.
 

Az oldal tetejére